Mit gondolnátok, ha találnátok a gyereketek szobájában egy Mein Kampf-ot?
Figyelt kérdés
2022. jún. 15. 20:39
11/14 anonim válasza:
#10 jobb ha szíjat hasítanék a hátából? Vagy rakjam a bedugott vasalót a kádba míg a kád vízben ül?
12/14 anonim válasza:
Önmagában semmit, mert azért is olvashatja, mert meg akarja érteni a nácik indoklását, lelkivilágát, vagy konkrétan mi van a könyvben, de nem ért vele egyet, meg azért is, mert neonáci... nyilván attól függ, más téren milyen a viselkedése. Ha utóbbi, amiatt csalódott lennék, biztos nem tőlem tanulta, elbeszélgetnék vele a dolgokról. Nem biztos, hogy meg tudom győzni, de megpróbálnám.
13/14 anonim válasza:
Megkérdezném tőle, hogy milyen célból van nála az a könyv.
Ha azért, mert egyetért vele, akkor nyilván elbeszélgetnél vele.
Ha csak kíváncsi, akkor oké. Miért ne? Ez is része a történelemnek.
14/14 anonim válasza:
Semmit, ez azért nem olyan extra dolog. Szerintem sok ember kíváncsi rá, én is bele olvastam.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!