Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Mit gondolnátok, ha találnátok...

Mit gondolnátok, ha találnátok a gyereketek szobájában egy Mein Kampf-ot?

Figyelt kérdés

2022. jún. 15. 20:39
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
92%

Elgondolkoznék, hogy mikor vette meg.

Én pdf-ben töltöttem le. De az elejénél abba hagytam az olvasást.

2022. jún. 15. 21:09
 2/14 anonim ***** válasza:
100%
Semmit. Nekem megvan e-book-ban.
2022. jún. 15. 21:09
 3/14 anonim ***** válasza:
98%
Míg nincs tele a szobája náci relikviákkal addig annyi hogy érdekli a történelem ezen rsze is.
2022. jún. 15. 23:57
 4/14 anonim ***** válasza:
86%
Összefüggéseiben próbálnám nézni a helyzetet, azaz megnézném, milyen más könyveket, írásokat olvas, és elgondolkodnék azon, milyen belső igény, milyen vonatkozású érdeklődés vezethette a Mein Kampf olvasásához. Szerintem az sem mindegy, honnan szerezte a könyvet.
2022. jún. 16. 06:45
 5/14 anonim ***** válasza:
96%

Én konkrétan az édesanyámtól kaptam kiskamaszként, ezért nem lepődne meg, lol.

Kb 6500 könyvünk van otthon, és akkoriban nagyon érdekelt a második világháború (ismétlem, 11-12 éves fiúként). Nem csak egy ikea katalógus van a könyvespolcon, ezért szerintem más a kontextus így. Egy könyvnek elmegy, most ránéztem a könyvespolcra, olyan könyvek vannak ugyan azon a polcon mellette, mint pl egy Mindszenty napló, egy hatalmas Lenin összes sorozat, egy Bibó válogatott írások és oda keveredett valahogy Kornai bácsi 2 könyve, ne nehezteljen rám odafentről ezért.

Maga a könyv egyébként érdekes.

2022. jún. 16. 10:39
 6/14 Hintalow ***** válasza:
93%
Örülnèk, hogy vègre legalább elkezdett valamit olvasni.
2022. jún. 16. 11:53
 7/14 anonim ***** válasza:
19%
Kilakoltatnám, de előtte a kezébe nyomnám a Meseország mindenkié bővotett valtozatát (amiben a hét törpe leszopja egy elmebeteg majomhimlős bzi sárkány faxát). Nálunk nem nácul senki. I-ten áldja Izraelt.
2022. jún. 16. 22:38
 8/14 anonim ***** válasza:
100%
Semmit valószínűleg csak érdekli.
2022. jún. 18. 14:27
 9/14 anonim ***** válasza:
0%
Addig, amíg nem horogkeresztezik, és nem "heil, Hitler" felkiáltással és karlenditéssel köszön, nem aggódnék. Ha bekövetkezne, irány Auschwitz......
2022. jún. 18. 14:35
 10/14 anonim ***** válasza:
100%
#9 Amint meglatná a faajtókat és a csupasz égőlet a kamrában, halálra röhögné magát. Elég kegyetlen vagy.
2022. jún. 18. 17:16
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!