Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Aki rajongója a Harry Potternn...

Aki rajongója a Harry Potternnek, annak mind a 7 kötet megvan otthon?

Figyelt kérdés
Nekem megvan, de most belegondoltam, hogy nagyon drágák, így nem biztos, hogy mindenki meg tudta venni. Az első négyet én az unokatesómtól kaptam, utána kezdtem el olvasni. Az utolsó hármat már én vettem meg. Ti hogy vagytok ezzel? Én nem tudnám elviselni, ha nem lenne meg, mert mindennap olvasom. :S
2010. szept. 19. 16:11
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Én is hatalmas rajongója vagyok, viszont nincs MÁR meg a könyv, és valóban nagyon drágák. Én olvastam őket könyvben, gépen, sőt, nagyon sokat(sokszor is) még az MP4 lejátszóm kicsi képernyőjén is éjszakánként. Szerintem nem függ össze azzal, hogy rajongó-e valaki, hogy megvan-e neki papíron a könyv, nem az a lényeg, hanem a tartalma ;) Különben pedig a harmadik film a legjobb az összes közül - eltekintve természetesen az elején történő varázsolgatástól. A negyedik a legszarabb film(egyenesen irritálóan elviselhetetlen), aztán az ötödik és a hatodik. Beedle Bárd meséi megvan :) Remélem nem rontják el annyira a hetedik filmjét, mint az előzőket...
2010. szept. 20. 17:01
 12/15 anonim ***** válasza:

Nem nevezném magam fanatikus rajongónak. Egyszer olvastam el őket, viszont mind megvan. Azért vettem meg, mert ha vannak könyvek, amivel majd a gyermekemet rá tudom venni a könyvek, az olvasás szeretetére, akkor ezek azok.

Gyerek még csak 2 éves, de amit ma megvehetsz (olcsón antikváriumból)... :)

2010. szept. 20. 17:29
 13/15 anonim ***** válasza:

Első négyet kölcsön kértem, úgy olvastam el őket. A maradék három már nekem van meg:) De abból kettő magyarul, egy angolul:) Így elhatároztam, hogy majd ha lesz saját keresetem apránként megveszem mind az össze hiányzó részt, hogy legyen meg az egész sorozat magyarul és angolul is:D

Nem vagyok normális, tudom:D

2010. szept. 20. 18:22
 14/15 anonim ***** válasza:
100%

Mind a 7 kötet, a Quiddich-es, a bestiás és Bogárd Bárd meséi is. Ezeknek egy részét ajándékba kaptam (5-7, Bogár Bárd, Legendás Lények), a többit magam vettem a ballagási pénzemből, később abból, amit magam kerestem.

A filmek is megvannak, igaz, ebből csak a harmadik, ami vásárolva lett (VHS). Kép is van sok, letöltött, de én a fanartokat részesítem előnyben. egyébként nagy rajongó vagyok. Amikor árulták a Mindenízű drazsét és a csokibékát, azt hozott a Mikulás. (Ne vessétek szememre, hogy, bár 18 elmúltam még kikészítem a csizmám a Mikulásnak). <-- ennek a mondatnak azért van jelentősége, mert a könyvek megjelenési ideje majdnem mindig télen volt. (Meg a moziban is akkor mentek régebben).

Megvan még a hetedik angolul.

2010. okt. 1. 15:32
 15/15 A kérdező kommentje:
Árultak mindenízű drazsét és csokibékát??? Nem is hallottam róla. Lehet hogy nagyon fiatal voltam még. :(
2010. okt. 1. 15:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!