Aki rajongója a Harry Potternnek, annak mind a 7 kötet megvan otthon?
Nem nevezném magam fanatikus rajongónak. Egyszer olvastam el őket, viszont mind megvan. Azért vettem meg, mert ha vannak könyvek, amivel majd a gyermekemet rá tudom venni a könyvek, az olvasás szeretetére, akkor ezek azok.
Gyerek még csak 2 éves, de amit ma megvehetsz (olcsón antikváriumból)... :)
Első négyet kölcsön kértem, úgy olvastam el őket. A maradék három már nekem van meg:) De abból kettő magyarul, egy angolul:) Így elhatároztam, hogy majd ha lesz saját keresetem apránként megveszem mind az össze hiányzó részt, hogy legyen meg az egész sorozat magyarul és angolul is:D
Nem vagyok normális, tudom:D
Mind a 7 kötet, a Quiddich-es, a bestiás és Bogárd Bárd meséi is. Ezeknek egy részét ajándékba kaptam (5-7, Bogár Bárd, Legendás Lények), a többit magam vettem a ballagási pénzemből, később abból, amit magam kerestem.
A filmek is megvannak, igaz, ebből csak a harmadik, ami vásárolva lett (VHS). Kép is van sok, letöltött, de én a fanartokat részesítem előnyben. egyébként nagy rajongó vagyok. Amikor árulták a Mindenízű drazsét és a csokibékát, azt hozott a Mikulás. (Ne vessétek szememre, hogy, bár 18 elmúltam még kikészítem a csizmám a Mikulásnak). <-- ennek a mondatnak azért van jelentősége, mert a könyvek megjelenési ideje majdnem mindig télen volt. (Meg a moziban is akkor mentek régebben).
Megvan még a hetedik angolul.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!