Aki rajongója a Harry Potternnek, annak mind a 7 kötet megvan otthon?
én nagyon nagyon nagy fan vagyok
minden könyv megvan (+ a kvidicses is)
minden könyvet kétszer olvastam
és nem túlzás ha azt mondom minden filmet 100x láttam (meg is vannak)
van autogramom Emma Watsontól (hermione) és Evva Lynch-től (Luna)
Nekünk is megvan, és nagyon szeretem őket, viszont lenne egy kérdésem.
Miért mondod hogy rosszak a filmek, ha még nem is láttad őket? Nem mindig könyv hűek, de azért nem annyira rosszak. Nekem a kedvencem közé tartoznak... szóval, ha megnézed a filmet és aztán mondod, hogy nem tetszik akkor jól van, de így, hogy még nem is láttad....
Naná, hogy megvan mind a hét kötet! Én saját pénzből szereztem meg, az első négyet akkor, amikor az ötödik megjelenése kapcsán le voltak árazva, az ötös-hatost teljes áron, a hetediket meg neten rendeltem kedvezményesen :) Tényleg drágák. :)
Aztán mint valami őrült, elkezdtem hajtani a sorozathoz köthető könyveket, van is belőlük 5-6, köztük kvízkönyv is, de azok elég nagy csalódás voltak.
A filmek közül az első tetszett, a többi nem túl jó feldolgozás. Mondom ezt elsősorban azért, mert azok a szereplők, akiket én kedvelek, olyannyira háttérbe vannak szorítva vagy át vannak formálva, hogy már nem is azok, akiket szeretek. Csak Harry van favorizálva bennük, holott a hét kötet egyik mondanivalója, amit annyiszor hangsúlyoznak, hogy már kissé szájbarágós is, hogy Harry egyedül nem boldogulna, együtt erősek igazán.
Ennek ellenére érdekeltek a filmek, és érdekel a hetes is, csak nem várok tőle túl sokat.
A HP-fan voltom kifejezésére pedig fanartokat és filmfotókat gyűjtök a sorozatból. Van is 370MB-nyi képem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!