Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Aki rajongója a Harry Potternn...

Aki rajongója a Harry Potternnek, annak mind a 7 kötet megvan otthon?

Figyelt kérdés
Nekem megvan, de most belegondoltam, hogy nagyon drágák, így nem biztos, hogy mindenki meg tudta venni. Az első négyet én az unokatesómtól kaptam, utána kezdtem el olvasni. Az utolsó hármat már én vettem meg. Ti hogy vagytok ezzel? Én nem tudnám elviselni, ha nem lenne meg, mert mindennap olvasom. :S
2010. szept. 19. 16:11
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
Nagyon nagy rajongója vagyok, olvastam kétszer a köteteket, filmeket ezerszer láttam, játszottam HP-s játékokkal, a Kviddicses, legendás lényes könyvet is olvastam. Egyik könyv sincs meg. :D
2010. szept. 19. 16:22
 2/15 A kérdező kommentje:
A film egy gagyi szar, már bocs. :D
2010. szept. 19. 16:23
 3/15 anonim válasza:

én nagyon nagyon nagy fan vagyok

minden könyv megvan (+ a kvidicses is)

minden könyvet kétszer olvastam

és nem túlzás ha azt mondom minden filmet 100x láttam (meg is vannak)

van autogramom Emma Watsontól (hermione) és Evva Lynch-től (Luna)

2010. szept. 19. 16:24
 4/15 A kérdező kommentje:
Én az összes kötetet legalább tízszer olvastam. Így tudtam minden adatot kigyűjteni a fanficeimhez. :D A filmeket nem láttam (nem is bánom, azoknak semmi köze a Harry Potterhez). Aláírásom sincs egyik szereplőtől sem, de erről már kifejtettem a véleményem. Bogar Bárd meséit számtalanszor olvastam, imádom. :D A Kviddics évszázadai megvan, de csak egyszer olvastam ki, a legendás lényekről szóló nincs meg, de neten megtaláltam az egészet. Onnan is sok infót ki tudtam gyűjteni. De már szeretném megvenni.:)
2010. szept. 19. 16:31
 5/15 anonim ***** válasza:

Nekünk is megvan, és nagyon szeretem őket, viszont lenne egy kérdésem.

Miért mondod hogy rosszak a filmek, ha még nem is láttad őket? Nem mindig könyv hűek, de azért nem annyira rosszak. Nekem a kedvencem közé tartoznak... szóval, ha megnézed a filmet és aztán mondod, hogy nem tetszik akkor jól van, de így, hogy még nem is láttad....

2010. szept. 19. 17:08
 6/15 A kérdező kommentje:
Na jó, az túlzás, hogy nem láttam őket, csak nem végig. Általában ilyen fél órákat láttam az elejükből, de mindegyik olyan rossz volt, hogy nem bírtam tovább. Amikor a 3. részben Harry otthon varázsol, akönyv elején... Na, azt hittem, szétverem a tv-t. Szóval mondhatni, hogy nem láttam őket.
2010. szept. 19. 17:30
 7/15 A kérdező kommentje:
a film elején* Elírtam. :)
2010. szept. 19. 17:30
 8/15 anonim ***** válasza:
Most már értem, csak írtad, hogy még nem láttad őket... hát, igen néha elég bosszantó dolgok vannak benne, de nekem akkor is nagyon tetszenek. Persze a könyvek nyomába se érnek... Elég sok mindent kihagynak belőlük, de azért én már várom a 7. részt! Ebből remélhetőleg nem hagynak ki semmit... végül is két részbe csak belefér már minden! Viszont olvastam vhol, hogy nem fog meghalni benne Peter, vagyis nem akkor, és ott, ahol meg kéne halnia. Gondolom a producerek vmi felkapottabb jelenetbe (csata) akarják kinyírni. Azért ez elég felháborító.... nah de majd meglátjuk, hogy sikerül...
2010. szept. 19. 18:38
 9/15 anonim ***** válasza:
100%

Naná, hogy megvan mind a hét kötet! Én saját pénzből szereztem meg, az első négyet akkor, amikor az ötödik megjelenése kapcsán le voltak árazva, az ötös-hatost teljes áron, a hetediket meg neten rendeltem kedvezményesen :) Tényleg drágák. :)

Aztán mint valami őrült, elkezdtem hajtani a sorozathoz köthető könyveket, van is belőlük 5-6, köztük kvízkönyv is, de azok elég nagy csalódás voltak.

A filmek közül az első tetszett, a többi nem túl jó feldolgozás. Mondom ezt elsősorban azért, mert azok a szereplők, akiket én kedvelek, olyannyira háttérbe vannak szorítva vagy át vannak formálva, hogy már nem is azok, akiket szeretek. Csak Harry van favorizálva bennük, holott a hét kötet egyik mondanivalója, amit annyiszor hangsúlyoznak, hogy már kissé szájbarágós is, hogy Harry egyedül nem boldogulna, együtt erősek igazán.

Ennek ellenére érdekeltek a filmek, és érdekel a hetes is, csak nem várok tőle túl sokat.

A HP-fan voltom kifejezésére pedig fanartokat és filmfotókat gyűjtök a sorozatból. Van is 370MB-nyi képem...

2010. szept. 19. 22:26
 10/15 anonim ***** válasza:
4 kötet van meg + Bogárd bárd meséi. De ami nincs meg, azt is tudom szinte kívülről. :D Ha lenne szabad egy szabad tízezresem, másra költeném.
2010. szept. 20. 16:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!