Mi volt gyerek vagy tinédzser korotok kedvenc képregénye?
Figyelt kérdés
Én pl egy olyanra emlékszem, hogy "Az élő monolit" vagy A monolit bosszúja (Alfa magazin), aztán Az aranybogár (Pajtás magazin), Pókember, Kockás magazin: azon belül Pif és Herkules, Sylvio (ezek bogárkák voltak)2022. jún. 9. 00:49
2/13 anonim válasza:
Garfield, de szerettem a Donald Kacsa Magazin képregény részét is ( a fejtörőket, vicceket nem)
4/13 anonim válasza:
Nils Holgersson - ezt nagyon sokat
volt még Batman
és Transformers
húdeöreg vagyok már basszus-
Amúgy nagy része még meg is van :)
5/13 anonim válasza:
Gyerekkoromban csak 2 Mickey Egeres képregényem volt.
Tinikoromban meg már volt internetem, s nagyon rákaptam az Aliens, Predator és AVP képregényekre. Innen-onnan szinte az összes angol megvan a gépemen, meg közel 100 magyarul is.
Azeken kívül néha Transformers-t olvastam.
6/13 anonim válasza:
Ha meg a későbbi tinikort is vesszük, akkor a Saga, meg a Lovecraft ihletésű képregények.
(#5-ös vagyok. Nálam azért már látszik hogy más generació vagyok, mint a többiek. 2001-ben születtem.)
8/13 Hintalow válasza:
A Transformers G1 volt, amiből az összes szám megvolt, szóval kizárásos alapon az 🙂
10/13 anonim válasza:
Transformers, X-men, Pókember, Marvel Extra, Superman és Batman.
Ezeken nőttem fel :).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!