Milyen könyvet ajánlasz? (lent)
15 éves lány vagyok nem akarok ilyen vámpírnaplókat meg ilyemeket olvasni
szeretem a Bezzeg az én időmben c. könyvet meg ehhez hasonló régiket , a naplóregényeket is szeretem
kérlek segíts , és írd meg miért tetszett neked ha olvastad
Kedvencek:
Frank McCourt: Angyal a lépcsőn
J. D. Salinger: Zabhegyező
Eric Knight: Légy hű magadhoz
Bakó Ágnes: Fekete szivárvány
Kosztolányi Dezső: Nero, a véres költő
Klára Jarunková: Az egyetlen
Leslie L. Lawrence (Lőrinc L. László): A vérfarkas visszatér (kedvencem az írótól)
G. Szabó Judit: Hárman a szekrény tetején
Leírom én is, mert ezt nem szabad kihagyni!! Mennyit vihogtam rajta, te jó ég! =D
Én nagyon szeretem Jane Austen könyveit (Büszkeség és balítélet, Értelem és érzelem, Emma...); Aghata Christie könyveket is szívesen olvasok, nagyon szeretem a krimiket :)
És idén karácsonyra kaptam a Rubinvörös- Időtlen szerelem c. könyvet, Kerstin Gier írta, engem nagyon megfogott, szuper jó könyv, és ez egy trilógiának az 1. része. Második része a Zafírkék, amely várhatóan 2011-ben (idén) jelenik majd meg. A 3. részről még nem tudok semmit, de nagyon tetszik, meg akarom szerezni mind a 3-at :)
Nagyon ajánlom :)
15/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!