Marcipanfelho kérdése:
Milyen lótartás témájú könyvet ajánlasz?
Figyelt kérdés
Kérlek, aki tud jó lótartással foglalkozó könyvet, az írja meg a címét! Nagyjából 2 év múlva fogom meg venni életem első lovát és már van jó néhány ismeretterjesztő könyvem is, de azok mindenfélével foglalkoznak és engem külön a lótartás témájú könyvek érdekelnek. Már nézegettem párat, de nem tudom pontosan, melyik a leghasznosabb, legjobb! Írjátok le a ti kedvenceiteket, vagy ami segített nektek esetleg! Köszönöm :)2011. máj. 10. 15:48
1/8 Jinnycica válasza:
Lótenyésztők kézikönyve, illetve Lovakadémia 9. kötete a lovardák-istállók tervezése építése
2/8 anonim válasza:
Lovasakadémia könyvek a legjobbak!!!
3/8 anonim válasza:
Lovasakadémia sorozat: Lótartók könyve (asszem ez a legújabb a sorozatban)
5/8 anonim válasza:
A ló- és pónigondozás kézikönyve
(mindent nagyol jól leír:
- ápolás
- kiválasztás
- szállítás
- betegségek
- felszerelés amire szükség van
- hol tartsd
- etetés itatás)
6/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi válaszokat :) majd mindnek utánanézek és valószínűleg 1-2-őt biztos meg is veszek majd!
2011. máj. 11. 10:36
7/8 napietus válasza:
Lótenyésztők kézikönyve, Dr. Hecker Walter. nagyon jó szerintem.
8/8 anonim válasza:
A LÓ- és PÓNIGONDOZÁS kézikönyve
Maria Castantino & Amanda Lang
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!