Lakótelepen lótartás?
Figyelt kérdés
A lakótelep közepén élek, és nemrég a társasházunk mellé lovat hoztak. Félünk, hogy büdös lesz, és tele lesz rovarral minden, ha az idő egy kicsit melegebb lesz. Mit lehet tenni?2011. máj. 18. 09:27
1/13 anonim válasza:
félhettek is. büdös lesz és egy csomó légy is lesz.
2/13 anonim válasza:
?????
Tudtommal nagyemlőst nem lehet lakótelepen tartani...
Szólni kell az ÁNTSZ-nek és az önkormányzatnak, fel fogják szólítani, hogy vigyék máshová a lovat.
... hacsak nincs lovarda a házatok mellett, amit egy lakótelep közepén azért kétlek.
3/13 anonim válasza:
Büdös? háát relatív. Én speciel az autók kipufogó füstjét tartom büdösnek. A rovarok is jobban szeretnek a trágya közelében maradni.
4/13 anonim válasza:
Ne izgulj! A lakótelepi lovak hamar asszimilálódnak. Június közepére se rovar, se bűz. Egy kis odafigyelés a gazda részéről és máris beilleszkednek a közösségbe.
5/13 A kérdező kommentje:
jójó, persze a kipufogó is büdös, de azért nincs kedvem lószagban élni. köszönöm a válaszokat, beszélek a többi lakóval, valamit talán tudunk tenni, mert én is úgy tudom, hogy így nem tartható ló. főleg, hogy a hely sem a legnagyobb.
2011. máj. 18. 09:55
6/13 anonim válasza:
Jegyzőnek kell jelezni. Minden településen vannak állatartási övezetek, kizárt, hogy lakótelepen lehet lovat tartani. Nem is beszélve az állatjóléti kérdésről, szóval akár az állatvédőket is rá lehet küldeni.
7/13 anonim válasza:
Először szerintem a ló gazdájával kellene beszélni, és ha nemjutol dűllőre utána lépni.
8/13 anonim válasza:
Azert ezt fenykepezd le. Tudom, neked nem az, de innen funny a lakotelepi lo.
Aztan jegyzonek jelezni, es allatkinzas miatt feljelentest tenni a rendorsegen. Ugyanis, lovat nem lehet "csak ugy" tartani. Fedett istallo, es hasonlok kellenek hozza - amit ketlek, hogy meglenne.
9/13 anonim válasza:
szerintem tarts nyugodtan.én egyszer Ózdon 8.-ról láttam egy lovat kinyeríteni...:-)
10/13 anonim válasza:
Próbál meg együtt élni vele, te büdös városi köcsög!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!