Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » "Feladjátok", ha rossz vagy...

"Feladjátok", ha rossz vagy unalmas könyvet olvastok, vagy mindenáron végigolvassátok azt, ami épp a kezetekbe kerül?

Figyelt kérdés
Én általában hajlamos vagyok csakazértis alapon elolvasni azt is, amivel hosszabb ideje kínlódom, de néha mégis képtelenség befejezni egy könyvet. Ti hogy vagytok ezzel?

2022. máj. 11. 09:46
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Nyilván abbahagyom, tökömért pazarolnám a szabadidőm arra, amit nem is élvezek?!
2022. máj. 11. 10:24
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Ahogy az egyes mondja.
2022. máj. 11. 10:37
 3/8 anonim ***** válasza:
feladom. az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz könyveket olvassak.
2022. máj. 11. 17:07
 4/8 anonim ***** válasza:
Ha olyan könyv, amire mondjuk az írója miatt kíváncsi vagyok, elolvasom akkor is, ha nem tetszik annyira.
2022. máj. 12. 09:32
 5/8 anonim ***** válasza:
Így is sokkal kevesebb az időm az olvasásra, mint szeretném. Baromi sokat dolgozom, elfoglalt vagyok. Amikor végre "én idő" van, akkor nem vagyok hajlandó kiszúrni magammal.
2022. máj. 12. 19:41
 6/8 anonim ***** válasza:
Feladom vagy gyorsan végig lapozgatom,hogy azért valami fogalmam legyen a végéről.
2022. máj. 14. 08:37
 7/8 anonim ***** válasza:
Inkább félbe hagyom, mert kár rá az időt vesztegetni.
2022. máj. 16. 13:21
 8/8 anonim válasza:
Abbahagyom az olvasását.
2022. jún. 8. 19:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!