"Feladjátok", ha rossz vagy unalmas könyvet olvastok, vagy mindenáron végigolvassátok azt, ami épp a kezetekbe kerül?
Figyelt kérdés
Én általában hajlamos vagyok csakazértis alapon elolvasni azt is, amivel hosszabb ideje kínlódom, de néha mégis képtelenség befejezni egy könyvet. Ti hogy vagytok ezzel?2022. máj. 11. 09:46
1/8 anonim válasza:
Nyilván abbahagyom, tökömért pazarolnám a szabadidőm arra, amit nem is élvezek?!
3/8 anonim válasza:
feladom. az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz könyveket olvassak.
4/8 anonim válasza:
Ha olyan könyv, amire mondjuk az írója miatt kíváncsi vagyok, elolvasom akkor is, ha nem tetszik annyira.
5/8 anonim válasza:
Így is sokkal kevesebb az időm az olvasásra, mint szeretném. Baromi sokat dolgozom, elfoglalt vagyok. Amikor végre "én idő" van, akkor nem vagyok hajlandó kiszúrni magammal.
6/8 anonim válasza:
Feladom vagy gyorsan végig lapozgatom,hogy azért valami fogalmam legyen a végéről.
7/8 anonim válasza:
Inkább félbe hagyom, mert kár rá az időt vesztegetni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!