Mi a véleményetek A Pál utcai fiúk c. könyvről?
Hú, én nagyon szerettem akkor is, amikor olvasni kellett, meg azóta is, akárhányszor újraolvastam. Szerintem ez egy olyan sztori, ami elvileg 10-11 éves gyerekeknek tetszik, mert róluk/nekik szól, és van mondanivalója, el lehet rajta gondolkodni.
Én egyébként szerettem általában a kötelezőket, de volt pár kivétel:
- Egri csillagok (na, ezt utáltam talán a legjobban, annyira, hogy ez az egy, amit el sem olvastam végig)
- Kőszívű ember fiai
- Kalevala
Nem tudom, miért, de ezeket lányként, abban a korban, amikor olvasni kellett, nem értettem, nem szerettem.
De ezen kívül az összes többet nagyon szerettem, főleg a német irodalmat (nekünk azokat eredetiben kellett olvasni). Szóval, én olvasni nagyon szeretek, nyilván ezért is tetszett nekem a Pál utcai fiúk, de azt gondolom, hogy az egyébként is emészthető hosszúságú, érthető nyelvezetű, pörgősebb, gyereknek is átélhető történet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!