Talán fura kérdés, de szerintetek Leiner Laura könyvszereplői melyik politikai párttak szimpatizálnának?
Figyelt kérdés
2022. ápr. 28. 16:01
A kérdező szavazást indított:
Szerintem Laura fideszes
Sztem Laura momentumos
Sztem Laura jobbikos
Sztem Laura párbeszédes
Sztem Laura MSZP-s
Sztem Laura LMP-s
Sztem Laura DK-s
Sztem Laura Mi Hazánkos
Sztem Laura kutyás
Sztem Laura érvénytelenül szavaz
13 szavazat
1/3 anonim válasza:
A könyvszereplők valszeg valamelyik baloldali, nyugat közelibb párttal.(Csak az SZJG-t olvastam szóval csak arról tudok nyilatkozni, de abban benne van Kinga a de facto baloldali aktivista) Laura? Nemtom.
2/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
Szerintem Kinga liberális, Virág tüntet a melegekért, Renit idegesíti a politika. Cortez szerintem fideszes, Máday is. Reni szülei baloldaliak. Márk balos, Körte fideszes, Lilinek valami fiatal képviselőnő a kedvence, Donáth Anna vagy Szabó Tünde. Aszádék a kutyapárt passzivistái.
Lia, Norbi és Eszti balosok, Szilkó fideszes.
2022. ápr. 28. 16:25
3/3 anonim válasza:
„Cortez szerintem fideszes”
Na, most romboltad le a gyerekkorát a fél gyakorinak :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!