A Leiner Laura könyvek közül melyik a kedvenced?
Érdekes megfigyelni az írónő fejlődését. Bár az alapvető üzenete ("az a legfontosabb, hogy legyenek barátaid!") nem sokat változott az évek során, a főszereplők hatalmas fejlődésen mentek keresztül. Kezdeti zsengéi (Remek - Ez is remek) még olyan lányról szóltak, aki céltalanul lézeng, nem tud mit kezdeni magával a világban. A SZJG a fiatalabbak világát mutatja, de a sorozat végén már látjuk, hogy a középiskolából kikerülve a szereplőknek van többé-kevésbé világos jövőképe. A Bexi két főszereplője - noha még ők is fiatalok - még érettebbek, szinte már felnőttesen viselkednek (ők a személyes kedvenceim).
Csodálkozom, hogy a szavazásban nem szerepel a két IOV-trilógia. Bár az elsőt a Bexi után visszaesésnek éreztem, és attól féltem, hogy ugyanarról a témáról másodjára már végképp nem lesz mit írni, végül nagyon kellemes csalódás ért :-)
A Bábel azért tetszett, mert sosem jártam zenei fesztiválon, és úgy éreztem, ebből a könyvből sikerült megismernem a hangulatát. Most már nem is kell mennem, ki van pipálva :-D
A másik kettő pedig azért, mert hasonlóan jó történet, mint a többi, de egyetlen kötet lévén nem kellett évekig várnom arra, hogy megtudjam a végét :-D :-D :-D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!