Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Szerintetek "magam alatt...

Szerintetek "magam alatt vágnám a fát", ha úgy szeretnék kiadatni egy saját készítésű képregényt, ha közben saját honlapomon is publikálnám?

Figyelt kérdés
Persze messze vagyok még attól, hogy esetleg kiadassam, de hogy vélekedtek erről?
2010. szept. 16. 16:21
 1/6 anonim ***** válasza:
87%

Egyértelműen igen:)

Csináld azt,hogy Felteszed az ismertetőt és 1-2 oldalt az első fejezetből:)

Aztán adasd ki:) Ennyi az egész:)

Amúgy milyen képregény?Csak nem manga?:D:D Mert kipróbálhatnád azt a nem is tudom mi a neve manga gyűjtőt amikből a legjobbakat kiadják:)

2010. szept. 16. 16:33
 2/6 A kérdező kommentje:
Őő... Manga? Hát, mivel nem japánban élek és nem ott akarom kiadatni, akkor valószínűleg nem manga... Az én véleményem erről az, hogy a manga is csak egy szimpla képregény. Hiába japánban készült, akkor is csak képregény. Na mindegy ez most nem lényeg... Egyébként köszönöm a választ, de nem feltétlenül akarom kiadatni, csak azt szeretném, hogy sokan elolvassák és mások is kézbe vehessék. De akkor lehet, hogy okosabb lenne, ha én magam bekötném egyszerű kis lapozható füzet formájába és a saját oldalamon meglehetne rendelni olcsón.
2010. szept. 16. 16:42
 3/6 anonim ***** válasza:
Adj egy linket az oldalra, ha már így említetted. :D
2010. szept. 17. 00:11
 4/6 A kérdező kommentje:
Mivel azt írtam, hogy "messze vagyok még attól, hogy...", ezért még oldalam sincs. :D A képregényt még sehol sem publikáltam. Jelenleg otthon rajzolgatom és még nincs digitalizálva. Azért kiírtam ezt a kérdést, mert tervezem, hogy mi, hogy lesz...
2010. szept. 17. 16:48
 5/6 anonim ***** válasza:

Igen, ez elég logikus.

Hiszen minek vennék meg, ha elérhető máshogyan is.

Jól írta az első, ízelítőt mindenképp tegyél fel belőle, kedvcsinálóként, dehogy a teljes anyagot, amit kiadatnál felteszed előtte netre, az tényleg súlyos badarság lenne.

2010. szept. 18. 16:59
 6/6 A kérdező kommentje:
Mivel a célom, hogy sokan elolvassák és nem az, hogy kiadassam, akkor lehetne olyat, hogy az egész anyag fent van az oldalon és közben saját kötésű, egyszerű, kis lapozgatható füzetet is lehetne rendelni az oldalamon? Láttam már ilyen oldalt, ahol ugyan ezt megcsinálta valaki és rendeltek is tőle jó néhányat. Gondolom, ha tetszik az embereknek amit csinálok, akkor fognak rendelni is, hogy kézben is eltudják olvasni. Ha nem is mindenki rendelne, de szerintem bejönne.
2010. szept. 19. 15:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!