Ha valaki írt Wattpadon egy storyt, azt én megjelentethetem nyomtatott könyvként?
Ezt ugye nem gondoltad komolyan! Mit érnél el vele?
Egyébként volt egy lány, aki így, plagizálva, jelentetett meg egy Hegylakó fanfictiont, egy életre eladósította a családját a per után.
Mint előttem is írták ez lopás!
Szellemi tulajdonjog megsértése.
Hogy jut ilyen egyáltalán az eszedbe?Szégyeld magad el de nagyon gyorsan!
Leszakad a pofám az ilyen emeberektől.Van,hogy hetekig akár egy hónapig írunk egy adott részt erre van pofája valakinek ötletet meríteni,vagy ahogy te szeretnéd kicsit megmásítva lopni.
🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬
ÉS ilyenkor gondolkozol el, hogy melyik ártatlan író történetét szemelte ki magának.
Undorító még a gondolat is.
Jaj, hát ilyet már én is csináltam. Az alábbi linken megtekinthető a könyvem. Neked mindenképpen ajánlom.
Legközelebb Leiner egyik könyvében cseréld ki a neveket, majd add el "Szentségtelen Jeremiás gimi" címen, és terjeszd el a világon, hogy te szartad a spanyol viaszt, valamint a hátszőrödből szövik a perzsa szőnyegeket.
Go for it gurl 🤟😘
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!