Szerintetek az e-book fel fogja váltani a nyomtatott könyveket? Meg fognak szűnni egyszer?
Remtlem nem.
Mondjuk az összeset nem fogja, mert a törvénykönyvek stb. megmardnak papíralapon. Legalabbis az lenne logikus :)
Ha a technológia ebben az irányban fejlődik, és tényleg lesznek olyan képernyők, amik egyáltalán nem zavarják a szemet, 20-30ev múlva már csak elvétve lesz nyomtatott könyv...
Itt new yorkban a metrón pl már szinte az emberek 90%-a tableten vagy mobilon olvas, kevesek kifejezetten evook olvasón, es csak elvetve látni 1-1 könyvet...
Amúgy meglepően sokan olvasnak itt, mondjuk nem csoda, én is napi 2*1óra 10percet töltök el a metrón... mielőtt idejöttem, nem olvastam. .
Ma már be is golyóznék könyv nélkül...
Mai generációk még ragaszkodnak a nyomtatotthoz ok... ragaszkodnak hogy ott legyen a könyvespolcon... de szerintem ez is olyan, mint pl pc játékok... 10 eve még .enő volt ha ott sorakoztak a játék cd-dvd-k a polcon... ma meg már steamen van minden játékom... fizikailag nincs egysem... nem is kell csak helyet foglal...
Ha megfelelő eszköz lesz hozzá, könyvekre sem lesz többet szükség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!