Harry Potterben mi a rasszista meg transz-ellenes?
Nem a könyvek azok. Rowlingnak volt valami megnyilatkozása, ami miatt a woke mozgalmárok letranszfóbozták, és azóta is támadják.
(Amúgy nem mondott semmi égbekiáltót. Épp a napokban volt cikk az indexen a "foltos" múltú celebekről, és abban is szerepelt Rowling, egy kalap alatt mindenféle erőszakolókkal meg szexragadozókkal. Undorító a woke ideológia meg a cancel culture.)
Itt van egy elfogult (!) cikk a témáról:
Szomorú, hogy aki kimondja a biológiai valóságot, az "transzellenes".
1.-vagyok.
Hiába a lepontozás, valóban ezek a vádak a könyv ellen.
Az írója ellen meg, hogy normális, és nem nyal csontig a homárlobbinak.
4.-re.
Látod? Még egy válaszom törölve. És ezek után, még csodálkoznak a melegek, hogy nincs párbeszéd köztünk, és rühellem őket?
Kedves #5, ezt minden Rowlingról szóló kérdés alá odaírod, de még egyszer nem sikerült ezt bármilyen hiteles forrással alátámasztanod. Hiába pontozgatjátok le azt, mikor valaki leírja az igazat: Rowling nem transzfób, és semmilyen
Mondom ezt leszbikusként, aki non-binariként identifikálja magát. Tök jó lenne, ha a cancel culture nem akarna mindenkit izomból elsodorni, aki egy kicsit is másképp gondolkodik.
5.-re.
Nem így van, csak nem támogatja, nagyon helyesen!
Ez már csak az idióták belemagyarázása. Egy hülyeség miatt utálják Rowlingot így már rögtön a könyv is szar. Figyelmen kívül kell hagyni őket.
Aki ténylegesen olvasta a könyveket az látja, hogy a varázslóvéren keresztül pont, hogy a rasszizmus ellen szólal fel az egész sorozat.
Vannak olyanok akik azért mondják rasszistának, mert a koboldok tipikusan zsidók.... vagy mi...
Na jó már azon felhúztam magamat, hogy leírtam ezt a sok baromságot arról,hogy mit csinálnak szóval én itt lezárom :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!