Mennyi könyvetek van otthon és szerintetek mennyi számít soknak?
Ma már mindent is lehet mindenre konvertálni, mobi/epub, de a kalózkönyv attól még nem ebook. :) Nem vagyok álszent, nem mondom, hogy sose olvastam ilyet, csak ne hívjuk ekönyvnek, mert nem az.
Egyébként a szabad szerzői jogos könyvek is elérhetők legálisan ekönyvben, pl. többek között a MEK-en. :)
Az E-book nem könyv!
Olyan, mintha a "bélyeggyűjteményed" netes képekből állna.
11
Akkor gondolom a 11.-12.-es német könyvem se könyv, mert nem megvettük, hanem az egész osztály lefénymásoltatta a tanárnőét. ;)
Párommal együtt kB 10 ezer db. Ennek kB 60%a apósom hagyatéka, az én könyveim kB 500-1000 köz mozognak.
Nehéz nyilván tartani, minden hónapban bővül a készlet.
Ha a torrentezett e-book nem könyv, akkor kb az összes az egyetemem diákjai által használt SPSS se statisztikai szoftver. Az egyetemünknek az IBM-el nincs szerződése, így a tanárnő is úgy állt hozzá, hogy szerezzük be valahonnan. (Pár éves nCore-os torrent fájla neki is volt egy felsőbb évestől). Mondjuk azt se érti senki se, hogy egyáltalán miért tanulunk fél évig SPSS-t, mert úgyis Excel-ben fogunk majd számolni mindent...
#kérdező
Úgy 3 "méretnyi". (A polcokon ennyit foglalnak)
Darabszámot nem tudok, koliban vagyok.
2000+
Van mindenféle műfaj, de elsősorban szórakoztató irodalom, illetve apukám nagyon szerette az ismeretterjesztő könyveket, így abból is van jó néhány kötet.
Egy részüket örököltem, mert a családunkban mindenki szeretett olvasni, de megrögzött antikvárium járó vagyok és a körutaimról mindig pár új szerzeményt viszek haza. Évente 150-200 könyvet elolvasok, tehát elég nagy fogyasztó vagyok, ezt nem tudnám új könyvekkel finanszírozni, e-book-ot viszont én annyira nem szeretem, bár sokkal praktikusabb lenne. Soknak tartom a könyveim mennyiségét, de ha valahol látok egy érdekes könyvet, főleg, ha olcsón, akkor nem tudok neki ellenállni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!