Mennyi könyvetek van otthon és szerintetek mennyi számít soknak?
Molyon nyilvántartva 483, szintén albérlet. Még valamennyi van otthon anyámnál, gyerekkönyvek meg néhány random ami valahogy nem került át az évek alatt.
Hagyaték ebben nem sok van sajnos, olyan 80-100 között. Nagyapámnak többezer kötetes könyvtára volt otthon, klasszikus és ponyva vegyesen. Sajnos a nagyszülők halála után a hagyaték fel lett prédálva, szokásos családi sztori, mikor marják egymást az örökség miatt... s a házuk egy olyan rokoné lett, aki nem becsül semmit, csak felél. Egyszer volt néhány órám válogatni, ennyit sikerült akkor megmenteni, ami befért a kocsiba. A többit... inkább bele se gondolok. Fáj a szívem, hogy nincs saját otthon, vagy egy olyan padlás, ahova megmenthettem volna mindent. Fizikai és főleg szellemi értelemben is rengeteg érték veszett oda.
Úgyhogy... a könyveim nagyrésze az elmúlt évek termése, újabb megjelenések, kevés klasszikus, inkább szórakoztató irodalom.
Otthon van nagyjából 200 könyvem, a szüleimnél a gyerekszobámban még kb 150, a családi közös könyvtárban pedig még kb 1500.
Én sajnos nem tartom jól ilyen alaposan, mint a fönti hozzászólók, Goodreadsen kezdtem el gyűjteni amiket elolvastam.
E-book:
-könyv: kb 3000
-képregény/manga: kb 200
Fizikai:
-könyv: 100-200
-képregény/manga: 7
9
E-booknak az számít, ami e-book.
És nem Szent Johanna gimis kistini vagyok, hogy pdf-ben olvassak. Fúj, még rágondolni is rossz. :D
Amúgy e-bookban jópár olyan könyvem s van, aminek a szerzői joga lejárt. Azokkal mi a helyzet?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!