Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Borsa Brown könyveket érdemes...

Borsa Brown könyveket érdemes beszerezni?

Figyelt kérdés
Mennyire jók? Aki olvasta őket, melyik a legjobb könyve?

2022. márc. 31. 20:43
1 2
 11/16 anonim válasza:
35%
Én nagyon szeretem a könyveit😍 és egyaltalan nem a ponyva kategoriaba sorolnam... egy-egy konyv sok kutatómunkával jart, igaz tortenelmi esemenyeket sző bele az írónő, bemutat kulonbozo kulturakat, szokasokat, ételeket. Hogyan élnek az amishok, vagy a nők jogainak fejlodese Szaud-Arabiaban, a szicíliai maffia hogyan épül fel stb... ha az ember utananéz ezeknek, tényleg minden úgy van, ahogy leírja az írónő.Csak mivel ezt ötvözi a romantikus-erotikus vonallal, hiszi azt a laikus, hogy ez csak egy ponyvaregény. Pedig szerintem rengeteg ismeretterjesztő rész van benne, ami a tipikus ponyvákra nem jellemző.
2022. máj. 9. 20:12
 12/16 anonim ***** válasza:
42%
Hát az a rengeteg „kutatómunka”, ami az arabos meg az amishos könyvében van, az kb. alapműveltség szint, de azért jó, hogy legalább itt találkozik vele az is, akinek újdonság.
2022. máj. 10. 01:47
 13/16 anonim ***** válasza:
53%

1-es válaszoló:

Tiniknek való, ponyva? Látszik, hogy bele se olvastál egybe sem. A kegtöbbnek egyáltalán nem könnyed a története meg témája se (halál, nők elnyomása, katonák élete stb.) . Meg érdekes, ahogy láttam a Borsa Brownos csoportban nagyrészt nem is tinik olvassák, hanem a 30-50 éves korosztály.

2022. jún. 2. 21:44
 14/16 anonim ***** válasza:
46%
Nem azt írtam, hogy tiniknek való, mert nem hiszek abban, hogy bármely műfaj korosztályfüggő lenne. Azt írtam, nekem tiniként lehet, hogy tetszett volna, de azért mostanra finomodott az ízlésem. Azt, hogy ponyva, nem lehet tagadni, nyilván nem egy Mikszáth...
2022. jún. 2. 23:19
 15/16 anonim ***** válasza:
31%
Mondvacsinalt író, felejtsd el csak nagy a reklam Korulotte
2022. nov. 11. 05:19
 16/16 anonim ***** válasza:
47%

Sajnos író es író között is van különbség.

A posztjait, konyveit nézve ez a Borsa egy megcsinalt író. Kozhelyes beszedekkl divat olvasóknak.

Pl : ha esik az eso ő a konyveben megöl valakit.

Vagy kutyaval posztol mert az like vadasz.

De hat mint mondjuk a zeneben a kis grofo olyan az irodalom vilagaban ez a nő

2022. dec. 15. 10:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!