Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Átbeszélni az olvasott könyvek...

Átbeszélni az olvasott könyveket másokal?

Figyelt kérdés
Vagy csak nekem lenne erre igényem?
2022. márc. 28. 00:36
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Moly.hu egy jó oldal a könyvekről beszélni.

De velem is beszélhetsz a könyvekről, ha szeretnél.

2022. márc. 28. 07:45
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Én is szeretem átbeszélni, nagyon bele tudom magam élni. Csak az a baj hogy kevés hasonló érdeklődésűvel találkoztam még :/
2022. márc. 28. 08:14
 3/7 anonim ***** válasza:
Az olvasókörök nem erről szólnak? Persze ma már ritkán vannak ilyenek.Az Extinction Rebellion épp most fog tartani egy ilyen akciót Naomi Klein új könyvével.
2022. márc. 28. 09:32
 4/7 A kérdező kommentje:
#3 de erről szólnak csak mar nem nagyon vannak ilyenek és ami van az sem közel
2022. márc. 28. 10:18
 5/7 anonim ***** válasza:
Hm, esetleg gondolkozz el rajta, hogy tudnál-e társakat találni ehhez a közelben! Esetleg helyi újságban, vagy portálon kérdezz rá, hátha van még ilyen ember a közeledben.
2022. márc. 28. 11:16
 6/7 Ramiz ***** válasza:
100%
Nekem is lenne rá, ezért regisztráltam nemrég Molyra, de még nem mélyültem el az oldalon. Régebben célirányosan az adott író vagy könyv topikját kerestem fel (pl indexen), de nem igazán volt sikerélményem mivel a kutya se járt arra :(
2022. márc. 28. 15:04
 7/7 A kérdező kommentje:
#6 igen a neten nekem is ez a bajom, hogy ott valahogy nem nagyon megy vagy a másik eset hogy annyian írnak hozzá, hogy az nem beszélgetés már
2022. márc. 28. 15:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!