Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Hallot bárki valamit arról,...

Hallot bárki valamit arról, hogy mikor fog magyarul megjelleni Sarah J. Maas house of sky and breath című könyve?

Figyelt kérdés

#megjelenés #Sarah J. Maas #crescent city 2 #house of sky and breath #Ég és lélegzet háza
2022. márc. 12. 19:44
 1/4 anonim ***** válasza:
95%

Az előző részét is csak megjelensés után 10 hónapra fordították le, szóval a második részét szerintem évvégénél előbb nem lesz lefordítva vagy csak jövőre.

Különben kb. 1 hónapja jelent meg. Ilyen gyorsan nem fordítanak le 768 oldalt.

2022. márc. 12. 22:39
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Én keresgéltem, de még semmi infót nem találtam a magyar megjelenésről.
2022. márc. 18. 00:17
 3/4 anonim ***** válasza:
Írtam nemrég a Könyvmolyképzőnek, azt írták, hogy szeretnék még idén kiadni, de konkrétabbat ők sem tudnak ígérni. Egyébként be tudod állítani, hogy kapj értesítést amikor megjelenik az új rész magyar nyelven az oldalukon, ezt ajánlom neked is. :) Reméljük minél hamarabb kész lesz.
2022. aug. 31. 11:43
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! :)
2022. szept. 9. 20:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!