Az ACOTAR könyvsorozat még elérhető lesz később?
Figyelt kérdés
Az egész sorozatot meg akarom venni, de úgy láttam, hogy a második részből már mindenhonnan kifogytak. Esetleg később fogják még nyomtatni ezeket a könyveket,vagy mondjak le a beszerzéséről?2022. febr. 6. 14:12
1/4 anonim válasza:
Én a könyves boltban tudtam megvenni a második részt, neten kifigyott az összes, de a boltban még jó sok volt. Pécs, Líra, Árkád. Ha estleg szeencséd van és ott laksz. De biztos vagyok benne, hogy fog még készleten lenni idővel.
2/4 anonim válasza:
Biztosan lesz újranyomás, az egyik legnépszerűbb sorozat, ráadásul nemrég jött ki a legújabb rész.
4/4 anonim válasza:
Én is kerestem mindenhol, de sehol nincsen készleten és semmi infót se találtam róla. Remélem még februárban kapható lesz, mert én ezt ki nem bírom.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!