Milyen kommunikáció fejlesztéses könyvet ajánlotok?
Figyelt kérdés
Csak magyarul érdekel a könyv, próbáltam rákeresni kiadott elég sok mindent de leginkább ilyen motivációs meg karrier és sikerrel van összekapcsolva ez a kommunikáció, engem meg tényleg a kommunikáció fejlesztése érdekel, mert úgy gondolom elég szűkszavú vagyok és nehezemre esik akár a barátaimmal való beszélgetés is, ezért szeretnék valamit olvasni amivel tudok azonosulni és valamilyen megoldást is nyújthat. Valaki tud ilyet?2022. márc. 8. 20:28
1/2 anonim válasza:
Bármilyen asszertivitással kapcsolatos könyv pl. Hadfield & Hasson: Asszertivitás - Hogyan érvényesítsük sikeresen az érdekeinket?.
Tudom, hogy csak magyar könyvekre gondoltál, de muszáj megemlítenem egy angol nyelvű youtube csatornát is:D Charisma on Command a neve, nagyon érthetően és átláthatóan adja át az emberke a különböző kommunikációs tippeket, tényleg nagyon gyakorlatias és használható.
Azért belinkelem: https://www.youtube.com/c/Charismaoncommand/videos
2/2 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!