Hogyan lehet fejleszteni a szociális készséget?
Hiába próbálok emberekkel beszélgetni, egy idő után mindenki eltűnik nellőlem és emiatt már a különböző messenger appokat is rettegéssel használom, mert minden percben azt várom, hogy a következő üzenetemre már nem írnak vissza.
Ez az egész dolog odáig fajult, hogy most már én vagyok az, aki ignorálja mások üzeneteit, hogy ne érjen fájdalom és elutasítás.
4#:
1 tükör előtt. legjobb módja. eljàtszod a beszèlgetèst, szituàciót.
2:olvasàs. Újsàg, könyv, cikk.
Vèlemèny szerzès
meg kezdheted kicsibe.
-Szia, bocsi a zavaràsèrt eltèvedtem. XY utcàt keresem, de lemerült a telefonom.
-útbaigazít.
-Köszi szèpen. Nagyon kedves vagy hogy segítettèl.
Ezt idegenekkel, ès megtanulod a leszólítàst. Aztàn szèpen fogozatosan, akàr egy buliban, meghívsz valakit eg ly italra stb.
Olvasol egy könyvet.nem kell hogy èrdekeljen,de ajànlatos. Ès àllàs pontot foglalsz, pl mièrt jó, rosz mivel èrtesz egyet.
pl:Egy teàzgatas, szolid helyn 2 hónapja ismert lannyal. Egyikőtöknek sincs kapcsolata. Te szeretnèl vele többet. Hogy csinàlnàd? kifogytak a tèmàk, időjàràs, milyen volt a napja stb. Ès ott az akínos csend. A csendet beszèddel lehet megtörni. legjobb módja felteszel egy kèrdèst ès hazai pàlyàn vagy. pl: mi a vèlemènyed a pàrkapcsolatokról? A làny mesèl. Kiderül hogy akar e egyàltalàn.Elfogja mondani, mert a lànyok szeretnek magukról beszèlni.(nem mind de a töbsèg igen de ez akàr kor függő is lehet.) èsàr tudod mondani: olvastam egy könyvet Csernustol abba XY dolgot írt. ezzel Xy miatt nem èrtek egyett. lànyis vèlemènyez. Majd kiapad ez is ès jön akövi, vagy a làny dob fel egy tèmàt
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!