Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Hol érdemes publikálni?

Hol érdemes publikálni?

Figyelt kérdés
A Wattpadot eluralták a 12 évesek, a Merengő jó, de nem tudom mennyien olvassák az ottani írásokat, AO3-n meg nincsenek magyarok.

2022. márc. 6. 00:42
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Nem uralták el a Wattpadot a 12 évesek? Ezt csak akkor nem veszed észre, ha te is 12 éves vagy. Kb. blogként kezelik az egész oldalt, 99 milliószor ugyanazt publikálják, 1 mondatos oldalakat töltenek fel, stb.

Ami meg értelmes történet van ott az meg a mocsárba süllyed, mert senki nem olvassa, mert ilyeneket dobál fel, mert széttrükközik a rendszert. Kismillió felhasználóval pozitívnak állítják be egymásét, így az algoritmus az ilyeneket fogja kidobálni. Elég például a horror szekcióban végignézni. Mikor kijött az Az 1 része a mozikban, kb. abból állt, hogy a sok 12 éves arról blogolt burkoltan ki kivel dugna a filmből.

2022. jún. 8. 11:47
 12/12 anonim ***** válasza:
Én 25 vagyok, és eddig alig pár ilyen 12 évesek által írt vacakba botlottam bele, amúgy még a főoldalamon is jó minőségű sztorik vannak. Biztos bennem van a hiba, akkor...
2022. jún. 8. 15:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!