Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Érdemes publikálni az írásaima...

Érdemes publikálni az írásaimat wattpadon?

Figyelt kérdés

Kiadni nem tudnám a könyveimet, de mindenképp szeretném, hogy eljusson emberekhez, kaphassak visszajelzést rájuk.

Megtaláltam a wattpadot, amiről azt hittem, hogy pont erre való, de amikor megnyitottam, rájöttem, hogy csak buta tinilányoknak kitalált értéktelen szerelmes történetek vannak benne.

Természetesen én sem vagyok egy profi író, de tudtok valami alternatívát, ha nem feltétlen ez a célközönségem?

2021. jan. 14. 15:01
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
Pont azért tedd fel oda, mert ki fogsz tűnni a tömegből a minőségi munkáddal.
2021. jan. 14. 15:19
 2/14 anonim ***** válasza:
Pl a ház a tó túloldalán is wattpadon kezdte, majd kiadták a könyvet
2021. jan. 14. 15:28
 3/14 anonim ***** válasza:
0%
Nem . Ha ott publikálod senki sem fogja kiadni, mert nem lehet belőle bevételt csinálni! Inkább keress kiadókat, ha annyira jónak érzed magad. Ha meg nem, akkor tök mindegy, úgysem olvasnák wp-n sem.
2021. jan. 14. 15:43
 4/14 A kérdező kommentje:

1) tudom, hogy ebben igazad van, de ha egyszer azon a platformon arra van igény, akkor bármennyire is kitűnik a tömegből, nem lesz kereslet a könyvemre.

3) az a problémám, hogy jelenleg nem érzem annyira jónak magamat, hogy megérje kiadni a könyveimet, viszont szeretném ha eljutna emberekhez, hogy visszajelzést küldjenek.

A jövőben az lenne a célom, hogy kiadóknak is írjak könyveket.

2021. jan. 14. 16:13
 5/14 anonim ***** válasza:
Ez nem igaz hármas. Ott a kettes példája is. Ha tényleg olyan jó, akkor ha leszedik wattpadról, publikálhatják. De akkor annak tényleg jónak kell lennie
2021. jan. 14. 16:20
 6/14 anonim ***** válasza:
nekem elküldheted előnézetbe ha szeretnéd, bár akkor az egy szubjetktív vélemény lesz. viszont én is írok már egy ideje és a wattpad-et ismerve eléggé meg kellett válogatnom, hogy mit teszek ki...
2021. jan. 14. 16:23
 7/14 anonim ***** válasza:
100%

A wattpadon valójában igazi kincsek is lapulnak, de valóban nehéz rájuk bukkanni a sok szenny miatt. De találtam már több olyat is, hogy leesett az állam.

Egyébként a Merengő, AO3 színvonalasabbnak számít, de wattpadon is nagyon jó értékeléseket lehet kapni. Én azt javaslom, töltsd fel minél több helyre, hiszen így több emberhez is eljut, több visszaélést kapthatsz.

2021. jan. 14. 17:47
 8/14 anonim ***** válasza:
100%

Kicsit off: Kérdező, én is ezzel a dilemmával küzdök! :/

De szerintem is érdemes kirakni, mert a szenny között legalább lesz valami jó is!

2021. jan. 14. 19:39
 9/14 anonim ***** válasza:
100%
Így van. És minden egyes minőségi történet javít a színvonalon. Nem várok csodát, de az ilyen sztorik példaként állhatnak, lehet egy-egy kislány is azért dönt majd úgy, hogy elveti az ezredik sablon sztori ötletét és inkább ír egy jobbat, egy különlegesebbet, mert te arra inspirálod.
2021. jan. 14. 21:23
 10/14 anonim ***** válasza:

[link]

Az AO3-at érdemes használni. Akár a Wattpad mellett is.

Bár én a Wattpadot reklámcélra használom, és átirányítást alkalmazok egy-egy novella részlete után magára az AO3 felületére, ahol publikálok.

Ez egy angol nyelvű fanfiction oldal, de lehet saját munkákat publikálni, akár magyar nyelven is. A kiválasztott nyelvhez beépített helyesírásellenőrző is van. Kevés angol nyelvtudással is használható, nagyon pöpec oldal. :)

Én már 2016 óta használom, és teljesen meg vagyok vele elégedve, plusz mindig fedezek fel új funkciókat. :)

2021. jan. 15. 06:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!