Érdemes publikálni az írásaimat wattpadon?
Kiadni nem tudnám a könyveimet, de mindenképp szeretném, hogy eljusson emberekhez, kaphassak visszajelzést rájuk.
Megtaláltam a wattpadot, amiről azt hittem, hogy pont erre való, de amikor megnyitottam, rájöttem, hogy csak buta tinilányoknak kitalált értéktelen szerelmes történetek vannak benne.
Természetesen én sem vagyok egy profi író, de tudtok valami alternatívát, ha nem feltétlen ez a célközönségem?
A Wattpad nem dealbreaker a kiadóknál, ahogy az összes többi amatőr írói oldalon való megjelenés sem volt az soha.
Szerintem érdemes! :) Mindenképpen tegyél egy próbát közösségi szinten is, a Wattpadosok csoport például nagyon befogadó és segítőkész. Illetve van a Best of Wattpad Hungary verseny, ahol minden résztvevő részletes és konstruktív kritikát kap.
Fontos, hogy ha kirakod a sztoridat, rendszeresen reklámozd, hogy nagyobb legyen az elérésed, és találj olyan olvasókat, akik kommentelnek is.
Itt a csoport linkje, várunk szeretettel! :)
11-es vagyok
És igen, akadnak minőségi írások is. :) Elég sok igényes író van ebben a csoportban, szóval biztosíthatlak róla, hogy jó helyed lesz köztünk. Összetartó a közösség, sok az aktív tag, vannak beszélgetős témakörök, és nem riadunk vissza az őszinteségtől. De elsősorban segítjük a másikat.
12-es,
ezt a csoportot én is ismerem, benne vagyok és nagyon szeretem :) tényleg olyan könyvek vannak benne amiken látszik hogy tényleg szántak rájuk időt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!