3/18 anonim válasza:
Könnyebb lenne azt mondani mi a rossz benne ha ez segít :d mivel egy mestermű.
4/18 anonim válasza:
A "mestermű" azért túlzás. Annyi hiba van benne, hogy órákig sorolhatnánk. De egy élvezhető történet, amivel egy egész generáció nőtt fel.
5/18 anonim válasza:
Mert letehetetlen, és egy csodálatos világba repít minket.
6/18 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat!
2022. márc. 4. 19:08
7/18 anonim válasza:
Kellően kidolgozott és ezáltal leköti az embert.
8/18 anonim válasza:
Alapból gyerekkönyvnek íródott, a gyerekek többségét pedig egyszerűen magával ragadja egy varázslatokkal teli világ. Ebben a műfajban ráadásul elég jól megírt könyvsorozatnak számít. Nyilván nem tökéletes, de manapság inkább azért tartják annyira "jónak", mert megszerettette az olvasást egy olyan generációval (sőt, többel is), ami az ideje jelentős részét már az online térben töltötte. Minden más szempontból azért valamennyire szubjektív, hogy ki hogyan értékeli, de ezt nem igazán lehet vitatni.
9/18 anonim válasza:
Személy szerint én nem szeretem,de lehet csak azért mert utálom a varázsvilágot. Ha szeretném a fantasy könyveket lehet nekem is tetszene.
10/18 anonim válasza:
Mert nagyon olvasmányos és nagyon jól van megírva. Előtte is volt számos varázslóiskolás és arcanepunk sorozat (pl Chrestomanci, Szigetvilág, Varázskör, Fal a világ körül), de a HP annyira "fast food" szerű, hogy sokkal nagyobb népszerűségre tett szert.
Megjegyzem, hogy az urban legend, hogy a HP szerettette meg a gyerekekkel az olvasást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!