Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Miket kérdeznek egy interjún?

Miket kérdeznek egy interjún?

Figyelt kérdés

Írok egy könyvet (csak magamnak Word-be) és ott van az, hogy a 14 éves lánynak kell mennie egy interjúra.

Kapott egy nagy hírű filmbe főszerepet és a film megjelenése előtt megy interjút adni.

Miket kérdezhetnek tőle?

Pár dolog a csajról:

Az összes rokona híres. (Hollywood szintű hírességrol van szó) Anyukája meghalt, apukája neveli aki híres színész, van egy 8 évvel idősebb testvére aki énekel.

2022. márc. 2. 19:08
 1/8 anonim ***** válasza:
84%

Nem túl életszerű, hogy az összes rokona Hollywoodi híresség. Oké, csak egy könyv, de ez már túlzás szerintem.

Egyébként meg szerintem nem interjúkérdésekre lehetne számítani,hanem verset/novellát kéne mondania, énekelnie kéne, hogy lássák van e benne tehetség. Kérdésként szerintem max olyan jöhet elő, hogy szerepelt e már korábban, van e tapasztalata.

2022. márc. 2. 20:10
 2/8 A kérdező kommentje:

Úgy értem, hogy minden rokona, hogy az apja színész anyja is meg a tesója énekel.

Nem nagy családra gondoltam mint h a nagyszülők is híresek lennének. De köszönöm a választ!

2022. márc. 2. 20:47
 3/8 anonim ***** válasza:
91%
Szerintem nézz youtube-on interjúkat sztárokkal, mert ha van egy kis angol tudásod, hasznosak lehetnek a könyvedhez.
2022. márc. 2. 21:22
 4/8 anonim ***** válasza:
57%

de miért írsz olyan dolgokról, amiről lövésed sincs?!

mit tudhatsz te reálisan arról, hogyan él egy amerikai világsztár, hogyan működik a filmbiznisz, mi hangzik el egy interjú során?

ha neked a gyakorin kell ezt megkérdezni, szerinted mennyire lesz hiteles, ha erről írsz?

ennek semmi értelme.

írj olyanról, amit ismersz, amiről van tudásod, tapasztalatod.

ez így lószar!

2022. márc. 3. 10:02
 5/8 anonim ***** válasza:
64%

1.

"Egyébként meg szerintem nem interjúkérdésekre lehetne számítani,hanem verset/novellát kéne mondania, énekelnie kéne, hogy lássák van e benne tehetség."

te is jó nagy baromságot írtál!

nem castingra megy a csaj, hanem népszerűsíteni a már leforgatott filmjét.

amúgy novellát egyetlen castingon sem mondatnak az emberrel, verset sem, hanem a forgatókönyv egyes jeleneteit nézik meg vele!

és amúgy vannak olyan sztárok, akiknek a családtagjaik is sztárok, pl. dakota johnson!

de a kérdező sztorija akkor sem lesz jó, mert fingja nincs eről a világról, semmit nem tud róla.

2022. márc. 3. 10:06
 6/8 anonim ***** válasza:
javítás: erről
2022. márc. 3. 10:06
 7/8 A kérdező kommentje:
Mivel tényleg semmit nem tudok róla ezért írom csak magamnak SZÓRAKOZÁSBÓL és nem rakom ki Wattpadra
2022. márc. 3. 14:15
 8/8 anonim ***** válasza:
40%

...milyen érzés volt együtt forgatni Woody Allennel?

...mi a véleményed a Világbékéről?

...hány éves korodba döbbentél rá, hogy ekkora művész vagy?

...mennyire inspiráló, hogy Apád a WC-ben tartja az Oscar -díjat?

...nem akarsz elköltözni Tibetbe?

...lennél az Államok elnöke?

...hamburger evés közben gyakran gondolsz a texasi marhacsordákra?

Sok "fontos" dolgot lehet kérdezni egy amerikai tinitől.

DE MINEK? ;)

2022. márc. 4. 17:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!