Miket kérdeznek egy interjún?
Írok egy könyvet (csak magamnak Word-be) és ott van az, hogy a 14 éves lánynak kell mennie egy interjúra.
Kapott egy nagy hírű filmbe főszerepet és a film megjelenése előtt megy interjút adni.
Miket kérdezhetnek tőle?
Pár dolog a csajról:
Az összes rokona híres. (Hollywood szintű hírességrol van szó) Anyukája meghalt, apukája neveli aki híres színész, van egy 8 évvel idősebb testvére aki énekel.
Nem túl életszerű, hogy az összes rokona Hollywoodi híresség. Oké, csak egy könyv, de ez már túlzás szerintem.
Egyébként meg szerintem nem interjúkérdésekre lehetne számítani,hanem verset/novellát kéne mondania, énekelnie kéne, hogy lássák van e benne tehetség. Kérdésként szerintem max olyan jöhet elő, hogy szerepelt e már korábban, van e tapasztalata.
Úgy értem, hogy minden rokona, hogy az apja színész anyja is meg a tesója énekel.
Nem nagy családra gondoltam mint h a nagyszülők is híresek lennének. De köszönöm a választ!
de miért írsz olyan dolgokról, amiről lövésed sincs?!
mit tudhatsz te reálisan arról, hogyan él egy amerikai világsztár, hogyan működik a filmbiznisz, mi hangzik el egy interjú során?
ha neked a gyakorin kell ezt megkérdezni, szerinted mennyire lesz hiteles, ha erről írsz?
ennek semmi értelme.
írj olyanról, amit ismersz, amiről van tudásod, tapasztalatod.
ez így lószar!
1.
"Egyébként meg szerintem nem interjúkérdésekre lehetne számítani,hanem verset/novellát kéne mondania, énekelnie kéne, hogy lássák van e benne tehetség."
te is jó nagy baromságot írtál!
nem castingra megy a csaj, hanem népszerűsíteni a már leforgatott filmjét.
amúgy novellát egyetlen castingon sem mondatnak az emberrel, verset sem, hanem a forgatókönyv egyes jeleneteit nézik meg vele!
és amúgy vannak olyan sztárok, akiknek a családtagjaik is sztárok, pl. dakota johnson!
de a kérdező sztorija akkor sem lesz jó, mert fingja nincs eről a világról, semmit nem tud róla.
...milyen érzés volt együtt forgatni Woody Allennel?
...mi a véleményed a Világbékéről?
...hány éves korodba döbbentél rá, hogy ekkora művész vagy?
...mennyire inspiráló, hogy Apád a WC-ben tartja az Oscar -díjat?
...nem akarsz elköltözni Tibetbe?
...lennél az Államok elnöke?
...hamburger evés közben gyakran gondolsz a texasi marhacsordákra?
Sok "fontos" dolgot lehet kérdezni egy amerikai tinitől.
DE MINEK? ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!