Wattpados könyvek?
Normális stílus és helyesírás, érdekes vagy szórakoztató történet, ifjúsági irodalomban?
Lassan már mindent olvastam, és kéne valami normális könyv.
kifejezetten Wattpadra kerestem a könyveket, amik oda vannak feltöltve. persze, örülök a válaszoknak, és bizonyulhatnak hasznosnak, csak sajnos nem erre irányult a kérdés.
viszont attól köszönöm.
Nekem van egy pár.
LMBTQ romantikus, két gimis srác története, megváltás szállal. Az egyik főszereplő régen bullyzta a másikat, és most a megbocsátásért küzd. Ez több kötetes.
Egy földre került démonról szól, aki beiratkozik egy gimibe, összehaverkodik emberekkel, és szerelmes lesz.
Két mentálisan sérült srác romantikus története. Fanfic, de önmagában is olvasható, és nagyon aranyos.
Egy lány új suliba kerül, és ott történik mindenféle.
Egy lányról kiderül, hogy egy ősi faj leszármazottja, és azt akarják, hogy ő legyen az uralkodó.
Egy lány híres lesz a Wattpadra írt regényével, de senki sem tudja, hogy ő írja. Közben elkezd beszélgetni a neten egy titokzatos sráccal, és 3 másik fiú is képbe kerül nála.
Két srác megpróbál beszélni az egyikük házában kísérő szellemmel, közben pedig romantika is kialakul köztük.
Egy démon alkut köt egy lánnyal, majd megbánja, és mindent meg akar tenni, hogy jóvátegye.
vzsoox - War Zone, War Zone: Enemies
__avocados__ - 7 perccel éjfél után, Hidegháború
PCStefany - A Szüzek Köre
zitablack - Offline
No_kindness - Inside Out, Extázis
mandelznext - Törött rózsa
takamifox - selyem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!