Milyen könyvek érdekelnének Wattpadon?
Normálissak.. Nem nyálas, nem olvashatatlan, hanem normális..
Köszönöm
Fantasy, sci-fi főként. Egyedi ötlet, világ szép érzékletesen tálalva.
Nekem bejön ha emellett romantikus és az erotikus is, de csak ha jól van megírva. Önmagában a romantika nem fog meg, nekem kell mellé egy kis körítés, meg rendes történet.
Sokkal inkább ez, mint a tucatfantasy ami kb valaki lehangoló DnD játszma átirata, és nem szól másról csak hogy mennek A-ból B-be, és ölik a szörnyeket.
Hát így nekem nincs semmi ami külön megfogna. Egy elborult horror amit imádok és egy nyálas, romantikus cucc is ami marha jó, de ezen a kettőn kívül hosszútávon nem fogott meg semmi🤷🏻♀️
Egyébként én több horrort szívesen olvasnák wattpadon, csak nincsenek fent normálisak
Igazából én viszonylag minden kategóriára nyitott vagyok, amíg jól van megírva. De ha lehet, inkább kerülöm az olyan történeteket, ahol 90%-ban csak erotika van, vagy ilyen sugar daddy-s, elrablós-kínzós dolog. De egyébként van, amikor még ilyet is elolvasok, ha normális a sztorija, és nem csak ebből áll, de na, azért inkább nem. :D
Szeretem az olyan könyveket, ahol több mindenből van egy pici. Úgy értem, hogy pl. fantasy könyv, de van benne pici romantika is, esetleg krimi. A legfontosabb szempont az, hogy legyen rendesen megírva, lehetőleg kevés helyesírási hibával. Mivel ugye Wattpadon sajnos, nem sajnos rengeteg olyan sztori van, ami a megfogalmazás, helyesírás miatt már az első fejezetben elhasal. Viszont ha rendes a megfogalmazás, meg az alapsztori is normális, akkor nálam bármilyen műfajú történetnek esélye van.
6/7 Ha érdekel, én nagyon örülnék, ha elolvasnád a jelenleg íródó könyvemet.
Van már minden benne szerintem. :D
Thrillernek indult, kicsit romantikus, krimis, misztikus.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!