Honnan rendeljek angol nyelvű könyveket?
Sziasztok!
Szeretnék beszerezni egy pár angol nyelvű könyvet, de nem tudom honnan rendelhetnék.
A Libriben nincs meg az összes könyv amit keresek, illetve ami meg is van, az (szerintem) túlárazott.
Decemberben a bookdepository oldaláról rendeltem, de a mai napig nem érkeztek meg a könyveim, ezért nem kísérleteznék velük többet.
Van esetleg valakinek tapasztalata valamilyen oldallal?
Szia!
Általában én is a bookdepository oldalról rendelek, nekem mindig jól működik, néha még gyorsabban is megjönnek mint várnám.
De persze rendelhetsz amazonról, és egy magyar boltból a bestsellers ből. Én mindig ezekről rendelek.
A magyar árunak, a könyveknek is mesterségesen nyomott áraik vannak, hogy a magyarok is meg tudják venni. Más szóval, nem a külföldi könyvek vannak "túlárazva", hanem a magyar forint ilyen gyenge.
A bookdepository megbízható. Én angol nyelvű könyveket csak akkor veszek, ha kifejezetten az adott könyv kell, nem számít hogy mennyiért.
De egyébként általában kincsekre lehet lelni az idegen nyelvű antikvár könyvesboltokban, ha van időd nézegetni és válogatni.
Már százezres nagyságrendben rendeltem a bookdepository-ról, én is ajánlom, gyors, olcsó, korrekt.
Egy bajom van vele, etikátlannak tartom, hogy az Amazon csoportnál (ami a bookdepot birtokolja) költöm a pénzem, de hát ez van.
Kedves válaszadók!
Köszönöm a tippeket és hogy megosztottátok a tapasztalataitokat.
Nem hinném hogy a három hónappal ezelőtt megrendelt könyveim megérkeznének a bookdepositoryról, azért is írtam ki ezt a kérdést hátha valaki tud jobb oldalt ennél. Hallottam már a rendelésem előtt jó kritikákat erről az oldalról de a rossz tapasztalatom miatt nem szeretnék még egyszer próbálkozni.
#03, igenis úgy gondolom hogy egy kicsit drágábban adják az angol nyelvű könyveket a Libriben mivel még online pl. 4500 Ft-ért hat vagy könyvet addig a Libriben 11 000 Ft volt ugyanaz a kiadás. Én úgy gondolom hogy ha lehet olcsóbban beszerezni valamit akkor nem kell feleslegesen nagyobb összeget fizetni.
Ha nem jött meg a bookdepositorytól a könyved, írhatsz nekik, és ingyen küldenek egy másik példányt vagy visszatérítik az előző árát!
Én is általában tőlük szoktam rendelni. Meg a Brexit óta sokat rendelek a kennys.ie-ről is, mert az az EU-n belül van, így tuti nem számolnak fel extra áfát rá, még véletlenül sem.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!