Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Csak én gondolom így ezeket a...

Csak én gondolom így ezeket a dolgokat a Harry Potterben?🤔

Figyelt kérdés

Hermione kócos, kissé csúnyácska, de a színésznő szép lány, nem csunyítottak rajta. Hét év alatt egyszer sem jutott eszébe fésülködni? Csak azért csinálták így a triót, hogy csúnyalány, bénakinézetűsrác, alacsonyszemüvegesfiú, hogy azt üzenjék a gyerekeknek, hpgy attól hogy még csúnyák lehetnek okosak, bátrak és jó barátok? Hermionét miért nem bírják a lányok? Annyira nem rossz.

Aranyvérű elvileg az akinek a családjában mindenki varázsló volt, de ez meddig érvényes? Mert Draconak is lehet hogy az ük-ük-ük nagynénije mugli volt.

Én már az első részben sejtettem már csak a neve alapján is hogy a Griffendél lesz Harry háza. Csak szerintem hangzik hülyén a Griffendél szó?

Az elsőben amikor McGalagony modja Dmbldrnak hogy ,,ön túl nemes hozzá" akkor Dmbldr vmi olyasmit mond vihogva hogy ,,jó hogy sötét van mert elpirult" és ez tök úgy hangzik mintha szerelmes lenne belé. És az ilyen kajálásokon is mindig a csaj mellett ül. Lehet hogy a pasi titokban...?

És ha már Minervánál tartunk, rohadtul nem olyan a filmben mint a könyvben. A filmbem ilyen ronda öreg mami, még jó hogy almáspitét nem süt, és olyan csúnya hogy azt hiszem elhányom magam. Az első két könyv alapján úgy képzeltem el hogy ilyen hosszú fekete haja van lófarokban meg fekete tusvonala, meg ilyen zöld köpenye, ami normálisan néz ki, nem úgy mint egy füģgöny. És olyan 35 körülinek gondoltam és ilyen lilás körömlakkal meg fekete nyakpánttal, tudjátok ami mostanában divat a lányoknál ilyen műanyag tekert. A filmben vmi eszméletlen ronda de tényleg.

Dmbldrt sokan szeretik de miért? Idegesítő, magát filozófusnak képzelő okoskodó papó, ilyen nyálas hányingerkeltő közhelyekkel, azt hiszi magáról hogy vicces, de egy normális poént se tud kinyögni, és olyan fura szavakat mond, pl kurázsi, ami olyan mint a párizsi. Úgy érzem meghülyülök miközben ezt a baromkodást olvasom.

Az első két részben semmi sem nagy, minden jókora, nicsen srácok vagy trió, csak háromjóbarát. És ezeket a béna szavakat se bírom, hogy durrfarkú szurcsók meg nemtommi, ilyen undi szavak, orrvérzőostya meg ilyen idiótaságok.

Hagridtól a hideg ráz, egyáltalán nem vicces, Dmbldr bírja, nem tudom miért, olyan idegesítő a szörnyes marhaságaival, aztán tanár lesz, tanítani azt nem tud, mindenféle védőeszköz nélkül felreptett az égre egy vadállatot meg egy kisgyereket, bőg, undi, fúj.

A kviddicset csak a csapattagok űzik, csak 24 tag, nem kimondottam kalóriaégető sport, ergó mindenki dagi, nincs biztonság, csak szuperorvos, ami kb olyan mintha nem használunk gumit mert majd úgyis elmegyünk abortuszra, és szerintem egy 14 körüli gyereknek elég nagy trauma ha az egész suli előtt egy vasgolyó csapódik az arcába.

Mindenkit felvesznek tanárnak, csak pálcája legyen, Lochartot is felvették, sztem csak a hírnévért, más tanár sose ellenőrzi az órákat, vannak tök szupi tancsik de vannak kész rettenetek.

A női tanárokat vezetéknékpluszprofnak szólítják, miért nem missnek meg mrsnek?

Mért nézik le a muglikat, akik nem tehetnek erről?

🐈‍⬛🐸🍻🚂🌙♟🔮🔴⚫⚫☄◻🟡◻

2022. febr. 9. 22:04
1 2 3 4 5 6 7 8
 51/71 anonim ***** válasza:
100%
Ha azt akarod, hogy rendes választ kapj a kérdéseidre, akkor vegyél egy kicsit vissza az arcból! Mert egyelőre lenézel mindenkit, akinek más a véleménye vagy az elképzelése, mint neked.
2022. febr. 11. 19:53
 52/71 anonim ***** válasza:
100%

Szeritem öt percig csak pislogtam, miután elolvastam a válaszokat és a maga a vélemény kifejtést, akarom mondani a kérdést.

Gondolom, le lehet szűrni a kérdező korát a stílusa alapján.

Kedves Kérdező!

Nem tudom, hogy észrevetted-e már, de ez nem egy kétezres években írodott és játszodó könyv. 1997-ben adták ki az első részé a könyvnek, de vegyük számításba maga az írás részét, és 12-13 kiadó utasította el J.K.R.-ot, szóval nem egy mostanában írodott könyv ez.

Ha úgy nézzük már a 80-as években elkezdőtőtt játszani Harry élete, és aztán ugrottunk 10 évet. Egyszóval nem, ez nem egy fanfic, ahol miközben a Mardekáros Pitonnal buliznak, aki azt kapta feladatul a Felelsz vagy Merszben, hogy varázsolja rózsaszínre a haját.

Hmm... Azt mondtad, hogy csak az első három részt olvastad a filmeket nem láttad. Az jó, mert elvileg az Orrvérzés Ostlyáról még nem kellett volna olvasnod, mert az a ötidik rész 6. fejezetében esik róla szó először. Furcsa de mindegy.

28-an játszanak az ISKOLAI CSAPATOKBAN kvicsidecset, mert 7-7 játékosra van szükség, ami 7x4 az 28. (Ha jól emlékszem válaszban ki is javítottad ezt, de nem vagyok benne biztos) Igen, ennyi varázsló játszik az iskolai meccseken, de senki nem mondta, hogy hobbi szinten nem játszhatnak, repülés órák és ott vannak meg a Kvidics csapat beli embrkék, akiknek az munkájuk. Hol olvastad, hogy mindenki dagadt?

Lochart hazudott mindenkinek a könyveiben, ezért vették fel, de abban igazad van, hogy az igazgatónak észre kellett volna venni a turpisságot, de szerintem ezt sejtette is.

Minerváról meg annyit, hogy nem mostanság játszodik a sztori. Nem fog tűsarkúban és miniszoknyában belibbenni óráról, ahol Harrynek vagy Draconak felajánla, hogy szyvessen tart neki különórákat, ha érted mire gondolok... Varázsvilág, ahol tallárok hordása a szokás, és mégegyszer mondom 90-es évek.

2022. febr. 11. 22:13
 53/71 A kérdező kommentje:

Mennyinek tippeled a koromat? Amúgy ha eltalálod, akkor sem mondom el, bizalmas infó, nem mondom el idegeneknek.

Az orrvérzőostyával kapcsolatban annyit, hogy szeretem a spoilereket, szívesen olvasok bele kicsit a további könyvekbe, idézetekbe.

Válaszban kijavítottam 28-ra a számot. Lehet, hogy a dagi nem jó kifejezés, azt akartam érzékeltetni, hogy nem sportosak, mivel nem edzenek. De lehet, hogy hobbiból szoktak, igazad van.

A tanárokkal az a problémám, lehet hogy a további részekben említik, nem tudom, de hogy nincs ilyen hogy tanári egyetem, vagy valami, amivel bebizonyíthatnák, hogy igenis jók tanárnak.

A véleményem kifejtéséhez még annyi, hogy nektek nyugodtan lehet más a véleményetek, nem hinném, hogy bűnös lennék azért, mert nekem egy kitalált karakter nem szimpatikus, vagy mert máshogy képzeltem el a kinézetét, mint amilyen a belőle készült filmben volt.

És igenis fiatalabbnak képzeltem el a nőt. Az első két részben csak annyi derült ki, hogy Harry Dursleyékhoz kerülésekor már tanár volt, ez alapján lehet Lilyékkel egyidős. A harmadikban említik először, hogy már idős, csak ugye ezt a részt később olvastam, az első kettőt meg egyhuzamban, így már nem akartam úgy képet gyártani a fejemben a kinézetéről.

És többször is kérdeztem, hogy mégis mi olyan borzalmas a kérdésben. Nem szántam provokatívnak, gyűlöletkeltőnek, hazugságnak. Én csak szerettem volna választ kapni néhány kérdésre, amit egy számomra kedves történet vetett fel bennem. Stílusban nem biztos, hogy kellemes hangvételűre sikeredett, de így tudtam kifejezni magam.

Sajnálom, ha rosszul esett nektek a kérdésem.

2022. febr. 11. 22:46
 54/71 anonim ***** válasza:
67%

12-15 év. De nem is kérdeztem meg a korodat. Lehet több vagy, vagy esetleg még nálam is idősebb. Egyébként ez is egy tökéletes példa, hogy ki hogy képzeli el a másikat és a Minervás dologra, vagy a kvidicsesre, mert én szerintem az edzséssel is lehet izmosodni stb.

Elég unalmas is lenne, ha mindenkinek ugyanaz lenne a véleménye. Én például nem vagyok oda Lunáért, Ginnyért, én inkább Pansy párti vagyok. Vagy egy másik példa, a kedvenc fiú karakterem Mattheo Denem és Tom Denemet jobban kedvelem, mint a többi karaktert. (Már várom a reakciókataz első személy iránt :D De csak annyi, láttam a filmeket, olvastam a könyveket és fanficeket is olvasok.)

Számomra nem volt provokatív csak elmondtam a véleménymet, és nem is akartam annak szánni a sáját válaszomat se, csak furcsállom, ennyi. Még lehetne itt vitatkozni jó sokáig, de szerintem nincs értleme.

2022. febr. 11. 23:21
 55/71 anonim ***** válasza:
80%

Ha ezt furcsállod, akkor gondolom még nem láttad a kérdező másik kérdését.

https://www.gyakorikerdesek.hu/szorakozas__konyvek__11593015..

2022. febr. 11. 23:34
 56/71 anonim ***** válasza:
68%

Nem, valóban nem...

Mint mondtam mindenkinek meg lehet a maga véleménye, csak kérdés az éretség szint. Mások számára lehet, de számomra nem volt provokatív, csak annyit foglalkozok vele, hogy megírtam a véleményemet (remélem, néhány kérdésra válaszolni is tudta, de ezt kétlem, hogy így gondolják) és válaszolok azokra a válaszokra, amiket nekem szánnak.

Köszönöm, hogy belinkelted a kérdést! Igaz, magához a kérdéshez már nagy későn van nekem, de ahhoz nem, hogy ötletet merítsek a Hp fanficemhez. (Nem, nem szánom komolynak, csak a magam szórakoztátására írom, és ha publikálnám is, akkor is feltüntettném, hogy paródia, mert ugye lehet ilyeneket is olvasni.)

2022. febr. 12. 00:00
 57/71 anonim ***** válasza:
90%
Van egy olyan sejtésem, hogy Bellatrix ezekkel a kérdésekkel kergette őrületbe Neville szüleit.
2022. febr. 12. 00:40
 58/71 anonim ***** válasza:
100%

Öhm, az megvan, hogy Harry magas?

Az egyik könyvben jegyzik meg, hogy az sem hátrány, hogy egy fejjel magasabb lettél a nyáron...

Az, hogy a színész 168 centi, nem jelenti azt, hogy Harry is. :)

2022. febr. 15. 22:08
 59/71 A kérdező kommentje:

,,Az, hogy a színész 168 centi, nem jelenti azt, hogy Harry is. :)"

Eddig nem tudtam, és nem is igazán érdekel a színész magassága. Mint már írtam, az első hármat olvastam el, ebből arra emlékszem hogy Harryt kicsinek írják, ez valamennyire magasságára is vonatkozhat. A harmadikban van hogy nyáron nőtt, de nem hiszem hogy három hónap alatt 20 centit lehet nőni, sztem itt csak 4-5 lehet. Ahol megjegyzik hogy egy fejjel magasabb lett a nyáron, odáig még nem jutottam el. De javíts ki ha rosszul emlékszem. Amúgy úgy is csesztettetek azzal hogy nem láttam a filmeket, honnan tudjam a bennük játszó színész magasságát? És mielőtt azzal jönnétek, hogy láttam képeket, elmondom, nem szoktam nézni rajtuk hogy ki milyen magas.

2022. febr. 15. 22:29
 60/71 anonim ***** válasza:
Harry nem magas, csak magasabb lett önmagához képest, de mindig is alacsony srácnak számított. Ron volt a magas.
2022. febr. 16. 00:45
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!