Van olyan könyv, amelyik gyökerestől kitépte a lelkedet?
Figyelt kérdés
(És még szét is szaggatta.)2022. febr. 9. 10:55
3/13 anonim válasza:
A szentjánosbogár lányok utolsó 50-100 oldalán úgy zokogtam, hogy alig láttam a lapokat, ami se azelőtt, se azóta nem történt más könyvvel.
(Bár hozzá tartozik az is, hogy akkoriban pont nehéz időket éltem, szóval nem a legkiegyensúlyozottabb érzelmi állapotban olvastam😅)
8/13 anonim válasza:
Most azok akik lepontozták ezeket a válaszokat miért? Nem hiszik el, hogy ezek olyan könyvek voltak a válaszoló számára, amik kitépték a válaszoló lelkét, vagy mi?
9/13 anonim válasza:
Én is épp akartam kérdezni, hogy miért lett mindenki lepontozva?
10/13 anonim válasza:
Hiro Arikawa - Az utazó macska krónikája volt az első könyv, amin elsírtam maga.
Mo Xiang Tong Xiu - Az égi hivatalnok áldása is rendesen szétszaggatta a szívemet. Azt hiszem két éve olvastam mind az 5 könyvet angolul, rettentően szomorú részek is voltak benne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!