Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Olyan könyvek, amikben nincs...

Olyan könyvek, amikben nincs romantika?

Figyelt kérdés

Mostanában rengeteg túlzottan romantikus könyvet olvastam, ami egyáltalán nem volt realisztikus.

Most szeretnék valami elgondolkodtatót, kicsit szomorúbbat, amiben nem arra épül a történet, hogy kettő szerencsétlen valahogy csak összejön..

Bocsánat, ha valaki a romantikus könyveket imádja, mivel én is szeretem, de mértékkel s a kérdésem célja, nem az ilyen jellegű könyvek ledegradálása.

2022. febr. 5. 11:24
 1/3 anonim ***** válasza:
80%

Az Esti ködök kertje

7esével

A Hold legsötétebb oldala

Zabhegyező

Rúnajelek

Carrie

2022. febr. 5. 11:36
 2/3 anonim ***** válasza:
64%
Mein Kampf?
2022. febr. 5. 12:47
 3/3 anonim ***** válasza:
61%

A romantika voltaképpen csak a YA könyveknek és a ponyvák egy részének a középpontja.

Tehát ezeken kívül olvass bármit: klasszikusok, krimik, kaland, sci-fi, fantasy (itt a komoly, klasszikus sci-fit és fantasyt értem, nem az azoknak álcázott YA tini picsogást), klasszikus ifjúsági könyvek (pl Tom Sawyer), életrajzok stb.

2022. febr. 5. 13:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!