Keresek könyveket amikben ilyesmi van. Valaki esetleg?
Figyelt kérdés
Szóval. Olyan romantikus könyvet keresek, ahol van egy csaj, akiért két fiú is odavan és igazából nem tudja melyiket válassza, aztán mikor választ, a másik fiú szenvedését is leírja. (hasonló életbeli helyzet miatt is keresem).
Nem hátrány, ha kicsit erotikus.
(Most fejeztem be: Ha az enyém lennél, Ha esélyt adnál)
17/L
2015. aug. 29. 23:48
1/9 anonim válasza:
Valószínűleg lehúzás lesz a vége, de csak a Hajnalhasadás jut eszembe, ami pontosan megfelel a leírtaknak. A könyv eleje Bellaról szól, de utána Jacob szemszögét mutatja be, és ott aztán vannak érzelmek.
2/9 A kérdező kommentje:
Egesz alkonyat sorozatot olvastam meg par eve de koszonom a valaszt
2015. aug. 30. 12:26
3/9 anonim válasza:
A szív parancsára. A múltban játszódik, de erről szól.
4/9 anonim válasza:
Az ég a földig ér
Kivédhetetlen szerelem
Te vagy nekem a levegő
A nyár, amikor megszépültem
Angyalsors
Vastündérek
(Az utolsó kettő fantasy)
6/9 A kérdező kommentje:
Koszonom mindenkinek ment a zold kezecske 😊
2015. szept. 3. 21:14
7/9 anonim válasza:
Cassandra Clare könyveit is nézd meg esetleg :)
8/9 A kérdező kommentje:
Cassandra Clare-től már nagyon sokat olvastam, de megnézem van-e olyan amit nem. Köszönöm a választ:)
2015. nov. 4. 20:56
9/9 anonim válasza:
Most olvastam az Ütközést..nekem nagyon tetszett..pont arrol szol, hogy a 2 fiú közül melyiket válassza és egy kis erotika is van benne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!