Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Wattpad sztori szerintetek,...

Wattpad sztori szerintetek, hogy haladok vele? Nagyon szívesen meghallgatok mindenféle kritikát. Link a leírásban.

Figyelt kérdés

Néhány hete elkezdtem írni Wattpadon egy történetet. Nagyon sok történet van a fejemben, gondoltam ezt leírom. A közeli ismerősök szerint elég jól haladok vele, de kíváncsi vagyok más véleményére.

[link]

2022. febr. 1. 10:45
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Csak az elejet olvastam el, nem rossz amugy, egeszen lekot, kicsit zagyva nekem nehol, talan a fogalmazasod miatt, lehetne meg gyakorolni, de nyilvan az ugy megy, ha sokat irsz es sokat is olvasol.

Nyilvan kiadni konyvkent nem lehetne, ahhoz nem eleg profi, de Wattpadra pont jo.

2022. febr. 1. 11:31
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Fura, hogy a kinaiak Európába jönnek embert rabolni, mikor Kínában is rabolhatnának nyugati turistákat. ;)

De amúgy érdekes, egyedi történet, az első fejezet tetszik, a többit még nem volt időm elolvasni.

A fogalmazás néhol nehézkes, a vesszők néhol rossz helyen vannak.

2022. febr. 1. 16:38
 3/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi kommenteket, igen a vesszőkkel néhol bajok vannak, de rajta vagyok, hogy javítsam. A többi fejezetben próbáltam nagyobb hangsúlyt fektetni mar a fogalmazásra is
2022. febr. 1. 18:34
 4/4 anonim ***** válasza:

Vicces, jól beletrafáltál, mert eléggé ismerem Canterbury-t, szóval ez alapján pár megjegyzés:

-nyugisnak nem mondanám, a főutcán azért elég rendszeresen áll a bál, reggelente a sirályok ordítanak, esténként a részeg egyetemisták meg a karaoke. A "zöld" parkokból egyben pont most dúrták le a játszótér egyik részét, mert túl sok volt a nemi erőszak, és hát fűszag is szokott lenni. Szóval szép zöld, de tényleg.

-egyetemből kettő van, és egyiket sem mondanám kifejezetten poshnak. Egy tehetősebb diák aki valami villában él, valószínüeg inkább mondjuk azokat a klasszikus, jó nevű egyetemeket célozza meg.

-a tanulás általában egy egyetemen sokkal kevésbé rendszerezett, mint mondjuk egy gimiben. A diákokat nem lehet csak úgy összetrombitálni, mert ezer féle helyre mennek, és mivel felnőttek, simán van olyan, hogy valaki nem megy be órára.

Ha gondolod kérdezz, megpróbálok válaszolni.

2022. febr. 2. 00:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!