A végzet ereklyéi sorozatot megéri akkor elolvasni, ha láttam már a sorozatot? (mintha azt olvastam volna valahol hogy eléggé eltér a sorozat a könyvektől)
Az első kötet elég gyerekes, a későbbiek már jobbak. (A Magnusos novellasorozat a másik, ami rohadt gyerekes, az pl. engem rohadtul irritált, de sokan meg azt is szeretik.)
YA könyvekről van szó, neked kell tudni, szereted-e az ifjúsági irodalmat, de ennek tudatában azért élvezetesek. Én 22-23 évesen kezdtem őket olvasni anno, de élvezhető, sőt rajongható volt felnőttként is. Ennek lassan tíz éve, de azóta is veszem az új könyveit Cassie-nek. :)
Érdemes.A sorozat kb a könyv történetét a feléig követi után már rengeteg dologban eltér. (Pl ki kihez vonzódik, más emberek halnak meg; más időszakokban történnek meg dolgok)Illetve maga a Végzet ereklyéi sorozat csak egy időszakában játszódik a Shadowhunters univerzumban(jelenleg négy van, plusz egy köztes időszakokat kiegészítő kötet és rengeteg kisebb kiegészítő könyvecske).A végzet ereklyéi a 3. Időszakban játszódik,a 4.ben pedig folytatódik a jelen karakterek élete ( A legtöbb főszereplő életében történik valami jelentős változás ).
Ha egy kicsit pihentetni akarod ezt a történet szálat akkor az első időszakkal érdemes kezdeni, de ha az egészet el akarod olvasni akkor érdemes utána olvasni,hogy milyen sorrendbe érdemes ,mivel sok a spoiler
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!