Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Hol lehet ilyen könyveket...

Hol lehet ilyen könyveket beszerezni?

Figyelt kérdés

én pontosan most a

"Point Character Drawing" című könyvet keresném. Koreai nyelvű anime/manga rajz stílust tanító könyv.

Esetleg tudtok m.o-n ilyen féle könyvet hol lehet venni?

"Manga ​rajzolás kezdőknek" és a "Mega Manga" nem játszik. Sajnos nem túl jó könyvek.

2022. jan. 27. 10:49
 1/6 anonim ***** válasza:
58%
Talán ha nem írnál ki ennyi kérdést minden egyes nap, lenne időd ennek a könyvnek (már ha tényleg érdekel) a felkutatására, illetve a többi kérdésedre is tudnál válaszokat találni.
2022. jan. 27. 10:58
 2/6 A kérdező kommentje:
Első kérdésem ebben a témában, de kösz az építő jellegűt XD
2022. jan. 27. 11:04
 3/6 A kérdező kommentje:
ah... cenzúrázták a kérdésemet : D remek : D
2022. jan. 27. 11:07
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező, mi is csak a google-t tudnánk megkérdezni erről... .
2022. jan. 27. 11:18
 5/6 A kérdező kommentje:
eredeti kérdés arról szólt hogy létezik e olyan oldal ahol be lehet szerezni online-n ezt a könyvet illetve külföldi könyveket, van e olyan webáruház ahol extrém kedvezményekkel lehet könyvet beszerezni mint pl Zen Kór
2022. jan. 27. 11:22
 6/6 anonim ***** válasza:

"point character drawing" című könyvet keresném. koreai nyelvű anime/manga rajz stílust tanító könyv

Tehát egy nagyon külföldi és roppantul specializált szakkönyv. Ha pont ez kell, ülj, hogy amazonról, e-bayről beszerezhető! Tudom, mert én is roppantul specializált külföldi szakkönyveket olvasok.

Ha más is jó, akkor érdemes rajzos körökben ajánlást kérni, mert általános könyves kategóriában ennyire specializált témában nem fogunk tudni okosat mondani.

Azt tudom mondani, hogy a bookdepository megbízható még, a brexitet úgy oldották meg, hogy a magyar áfát beépítették az áraikba és kezelik helyetted, szóval legalább a gyomorideget megspórolják neked.

Extrém olcsóság sehol nincs, de ki lehet fogni érdekes dolgokat: a bookdepository rendszeresen küld 10%-os kuponokat, amit rá lehet tenni már akciós könyvekre is, amazonon fogtam már ki féláron, bontatlan csomagolású, hibátlan "használt" könyvet, keresni kell.

2022. jan. 28. 20:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!