Hol lehet ilyen könyveket beszerezni?
én pontosan most a
"Point Character Drawing" című könyvet keresném. Koreai nyelvű anime/manga rajz stílust tanító könyv.
Esetleg tudtok m.o-n ilyen féle könyvet hol lehet venni?
"Manga rajzolás kezdőknek" és a "Mega Manga" nem játszik. Sajnos nem túl jó könyvek.
"point character drawing" című könyvet keresném. koreai nyelvű anime/manga rajz stílust tanító könyv
Tehát egy nagyon külföldi és roppantul specializált szakkönyv. Ha pont ez kell, ülj, hogy amazonról, e-bayről beszerezhető! Tudom, mert én is roppantul specializált külföldi szakkönyveket olvasok.
Ha más is jó, akkor érdemes rajzos körökben ajánlást kérni, mert általános könyves kategóriában ennyire specializált témában nem fogunk tudni okosat mondani.
Azt tudom mondani, hogy a bookdepository megbízható még, a brexitet úgy oldották meg, hogy a magyar áfát beépítették az áraikba és kezelik helyetted, szóval legalább a gyomorideget megspórolják neked.
Extrém olcsóság sehol nincs, de ki lehet fogni érdekes dolgokat: a bookdepository rendszeresen küld 10%-os kuponokat, amit rá lehet tenni már akciós könyvekre is, amazonon fogtam már ki féláron, bontatlan csomagolású, hibátlan "használt" könyvet, keresni kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!