Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Olyan oldalt keresnék ahol...

Olyan oldalt keresnék ahol olcsóbban tudok beszerezni CD-ket. Linkeket kérhetnék?

Figyelt kérdés
Tehát nem számít ha esetleg használt, csak a mostani dvd többsége több ezer/db. Van esetleg olyan oldal ahol kicsit kevesebb az ára? Köszi a válaszokat előre is

2018. febr. 1. 19:32
 1/4 anonim ***** válasza:
Musoros DVD-t? Ember... ki vesz mar olyat?
2018. febr. 1. 19:42
 2/4 A kérdező kommentje:

Én a DVD-ket is gyűjtöm már vagy 7 éve... :D

Hidd el vannak emberek akik gyűjtik (nem csak én)

2018. febr. 1. 19:46
 3/4 anonim ***** válasza:

[link]

Szivesen...

2018. febr. 1. 20:12
 4/4 anonim ***** válasza:

Vatera? Jófogás? Lemezboltok? Nem tudom elképzelni, hogy ezekről ne tudnál...:'D Valamire való műsoros cd-t pedig nem nagyon kapsz 1000 alatt.

Dvd-re pedig tényleg nincs kereslet. Szóval egyáltalán nem mindegy hogy cd-ről vagy dvd-ről beszélünk. Aki jó minőségben akar zenét hallgatni, az a cd-t (vagy a bakelitet) választja. Aki pedig jó minőségben akar filmet nézni, az nyugodt szívvel a tv-t választja.

2018. febr. 2. 22:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!