Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Mit mond először Renesmee?

Mit mond először Renesmee?

Figyelt kérdés

Én még nem olvastam el a negyedik részt, de tudom, hogy már a születése utáni 7 napon tud beszélni.

Miket mond ilyenkor? Folyékonyan beszél vagy még tanulgat? Sztem elég félelmetes egy beszélő csecsemő :)

2010. szept. 9. 19:13
 1/7 anonim ***** válasza:
Én olvastam a negyedik részt(sajnos), a legrosszabb volt mind közül, nem ajánlom senkinek, de nem is árulom el, hogy hogyan "beszélt", most hogy nézne már ki, ha itt lelőném...? :)
2010. szept. 9. 20:12
 2/7 anonim ***** válasza:

Aszem ezt hogy: Mami,hol a nagypapi.

De nem biztos

2010. szept. 9. 21:11
 3/7 A kérdező kommentje:

Első válaszoló. Lehet, hogy egy kicsit át kéne alakítani a kérdésemet, mert nem kell bele a még ... nem terveztem, hogy elolvasom a könyvet, mert a 3. résznél úgy megutáltam...

És tudom, hogy úgy kommunikál eleinte, hogy megfogja az arcukat és akkor tudják, hogy mire gondol, vagy hogy érez ...

Szóval nem erre vagyok kíváncsi, csak hogy benne volt e a könyvben, hogy mik voltak az első igazi szavai. Köszi, előre is!

2010. szept. 10. 18:22
 4/7 A kérdező kommentje:
2. válaszoló: Köszi. Kár, hogy nem vagy benne biztos, ezért remélem, nem fogsz rám neheztelni, ha megkérdezem mástól is (persze csak ha írnak :) )
2010. szept. 10. 18:24
 5/7 anonim ***** válasza:
azt nem tudom mit mond először de nem olyan ilyesztő mert gyorsan megtanul beszélni viszont ugyan olyan gyorsan fejlödik is testileg.szoval nem teljesen csecsemönek néz ki mert olyan gyorsan nö:)
2010. szept. 10. 18:44
 6/7 anonim ***** válasza:

Te is megutáltad? Akkor már legalább ketten vagyunk :) Ha nem olvasod el, semmi nem veszítesz, sőt, nyersz időt, amit sok értékes dologra fordíthatsz :D Amúgy ha jól emlékszem nem írja le, hogy mik is voltak a legelső szavai.

első

2010. szept. 10. 18:47
 7/7 anonim ***** válasza:

Második vagyok megnézem neked az első szava a mami volt egyhetes korában és ahogy írtam az első mondata Mami hol van nagypapi?

Tudom nem ezt kérdezted de meg irom,hogy három hetesen már sétált.

remélem segitetem

2010. szept. 11. 14:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!