Mi a kedvenc könyvetek? Mi fogott meg benne igazán?
MXTX - Az égi hivatalnok áldása
Angolul olvastam 2020-ban egy fanfordítását (ezt a fanfordítást adják most ki hivatalosan angolul is).
A történetet szerettem nagyon, ami tele van eszméletlen csavarokkal, vicces, és egyben rendkívül szomorú is, a világ nagyon részletesen ki van dolgozva és be van mutatva, az összes karakternek van mélysége és az összesnek meg is ismerjük a múltját és a céljait, hogy miért az, aki, emellett a főszereplő párost is eszméletlenül imádom :) Szerintem órákat tudnék mesélni erről a regényről. Anno azért kezdtem el olvasni, mert az írónő másik könyve, a Démoni kultiváció nagymestere is nagyon a szívemhez nőtt.
Vakáció a halott utcában
Nem egy mai könyv, de nagyon szerettem 13-4 éves voltam mikor olvastam, ez volt az első krimim, az tetszett benne a legjobban, hogy bele tudtam magam képzelni magam a regénybe, 4 vagy 5 tinédzser korú fiatalról szól akik bandáznak egy lebontandó utcában, azt is érdekesnek és jónak találtam hogy régi könyv. A régi időkben játszódik, mikor még nem éltem és érdekes volt belelátni. Én mindig is nagyon szerettem a régi könyveket, később a Véres Balatont olvastam ami szintén megfogott, az is régen, 70es években játszódott.
#8 vagyok
Elfelejtettem írni hogy 17 éves vagyok :D
Sarh J Maas-Üvegtrón (sorozat)
A főszereplőnő elképesztően szimpatikus volt, a maga belevalóságával. Sok romantikus szál. Tf
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!