Mi a kedvenc könyvetek?
Figyelt kérdés
Légyszi írjatok életkort is!2021. dec. 7. 18:55
1/24 anonim válasza:
19 éves vagyok. Daniell Stell az igazi. ♡ Minden korosztálynak ajánlom.
3/24 anonim válasza:
Az égi hivatalnok áldása (Heaven Official's Blessings)
Legjobb könyv amit életemben olvastam ^^ A hivatalos angol kiadását elő is rendeltem :)
19
5/24 anonim válasza:
Murakami Haruki könyvei, főleg a Norvég erdő.
22/N
6/24 anonim válasza:
Mark Twain:Egy jenki Arthúr király udvarában,és Daniel Katz:Amikor nagyapám átsielt Finnországba Ezek izgalmasak és az ehez hasonlókat
7/24 anonim válasza:
A kérdésre szorítkozva válaszom: Lev Tolsztoj - Háború és béke
65/N
Bővebben: Életem folyamán olvastam már mindent. Jót, kevésbé jót, kiválót, izgalmasat, elszomorítót, humorosat, lehangolót. Olvastam már a régi klasszikusoktól kezdve a mai kortárs alkotókig, a drámától a fantasy-ig mindenfajta stílusú művet. De olyat, mint a Háború és béke, soha többet nem találok. Ez volt életem legnagyobb regényélménye. Lehet lepontozni.
8/24 anonim válasza:
Utolsó, már miért pontoznának le? Sokan szeretik a Háború és békét is. ( legalábbis az ismerősi körömben. ) Az ízlése mindenkinek egyéni, aki az alapján pontoz le mást, az elég korlátolt.
9/24 anonim válasza:
Jon Krakauer - Út a vadonba. Gyönyörű egy történet, de keserédes. Minden újraolvasás alkalmával könnyezve tettem le:)
20N
10/24 anonim válasza:
Aki kéri, hogy lepontozzam, szívesen lepontozom, ezen ne múljon a lelki bekéje.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!