Mi a kedvenc könyvetek?
Murakami Haruki könyvei tényleg jók, de én még szívesen olvasok Jókaitól, Fekete Istvántól, James Herriottól, Jane Goodalltól, L. M. Montgomerytől és Tolkientől is.
35/n
#14 voltam, na most ezt minek kellett lepontozni? Én ezt a könyvet olvastam sokat, és szerintem teljesen megfelel a könyv kritériumaninak. Mert most az nem modern, vagy szépirodalom? Nem volt a kérdésben benne hogy milyen könyv legyen...
Istenem, annyit sgeítettem már a GYK-n, de úgy látom már ez sem a régi. És hát megy is el a kedvem hogy ismeretlen emberek segítségére legyek... mert tök felesleges, és csak a nyomasztja az embert.... Ja asszem én is ráállok, hogy össze vissza osztogassam a negítavot :) Trollkodni mindig könyebb... legalább élvezni fogom :)
Nekem ez a négy a kedvencem rangsorolva:
1. Üvöltő szelek
2. Szirmokba zárt szavak
3. Addie Larue láthatatlan élete
4. Szíve helyén sötétség
18/l
Én Tolkien és Agatha Christie könyveit szeretem a legjobban.
13/l
Nos, ha a bibliát nem vesszük ide (mert az ugyebár sok sok kisebb könyv:), akkor:
Monte-Cristo grófja
Exodus
Jane Eyre
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!