Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Mo Dao Zu Shi, avagy A Démoni...

Mo Dao Zu Shi, avagy A Démoni Kultiváció Nagymestere c. könyv angolul nincs kötetekre osztva?

Figyelt kérdés
Kindle olvasóm van és a laptopról szoktam a letöltött dolgokat átteni rá. Magyarul nem találtam az első könyvön kívül olvasható pdf-et, ezért folytatnám tovább angolul, viszont abba a problémába ütköztem, hogy nem találom őket kötetenként, csak egybe az egészet. Ez azt jelenti, hogy nincs kötetekre osztva?

#Mo Dao Zu Shi #Grandmaster of the Demoic Cultivation
2021. dec. 31. 09:29
 1/3 anonim ***** válasza:
Eredetileg webregény volt, szóval nem hiszem, hogy neten kötetekre van bárhol is bontva. Az meg nem segítseg, hogy az angol kiadás első kötete hol ér véget, hiszen pdf-ben keresed.
2021. dec. 31. 11:48
 2/3 anonim ***** válasza:
Angolul még csak az első rész jelent meg. Valószínűleg ők is 4-5 kötetben fogják kiadni amúgy.
2021. dec. 31. 18:04
 3/3 anonim ***** válasza:
Amit te egészben megtaláltál egyébként, az valószínűleg kalózfordítás. Nem ajánlom, nem jó fordítása a regénynek.
2021. dec. 31. 18:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!