Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Horror fanok: megvennétek egy...

Horror fanok: megvennétek egy ilyen könyvet?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Egy írói pályázatra tervezek nevezni thriller/horror kategóriában. A könyvem fő témaköre a manipuláció, a történet középpontjában egy vallási szekta áll. Az emberi természet legbestiálisabb elemeit vonultatom fel az olvasó előtt: szó van benne gyilkosságról, zaklatásról, nekrofíliáról.

Ti olvasnátok hasonlóról?

Még párszor korrektúrázom a sztorit, van még rá idő bőven. Ha van esetleg ötletetek számomra, szívesen fogadnám.

2021. dec. 30. 20:22
 1/8 Metionin ***** válasza:
100%
Attól függ. Meg lehet az ilyesmit is írni igényesen de sok a hulladék sajnos a témában.
2021. dec. 30. 20:27
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Igen, érdekel a szekta. A sztorimban is írok szektáról.

Átküldöd privátban a sztoridat? Szívesen elolvasnám. :).

2021. dec. 30. 20:27
 3/8 A kérdező kommentje:

A szekta dolog nekem személyes tapasztalat, gyerekkoromban sajnos láttam ezt-azt.

Nem küldhetem el, a pályázat egyik feltétele, hogy nem kerülhet nyilvánosságra, nem publikálható a beadás előtt. Nem szeretném, ha valahogy idejekorán kikerülne.

Igényesség alatt mire gondolsz? Irodalom szakos vagyok az egyetemen, stilisztikailag szerintem rendben van. Hangsúlyozom, szerintem…:)

2021. dec. 30. 20:30
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Engem is érdekelne. :)
2021. dec. 30. 20:42
 5/8 Metionin ***** válasza:
100%
3. Olvastam pár könyvet, amik túltolták. Sokszor túl "általános", lerágott csont a szekta, a démonok, a pap stb. jellemzése pl. a szekta mindig sátánista, a pap sokszor maga is sunyi, amit legutóbb olvastam, abban meg a démon random pillanatokban önkielégítést végzett. Úgy összességében én azt szeretem egy ilyen könyvben ami nem a nyers részletekkel operál, nem a darabolás meg az ördögűzés a fő cselekmény, sokkal inkább a szereplők árnyaltsága a lényeg és a bennük játszódó folyamatok, amikor minden, amiben addig hittek, semmivé válik és ők maguk sem tudják, hogy hol állnak az épelméjűség és az őrület határán (klasszikus példa az Állattemető főszereplője, ahogy lassan elveszíti a fonalat a saját elméjében). Ha emellé a stilisztikai igényesség is párosul, akkor nagy sanszom van rá, hogy tetszene. Egyébként sok sikert kívánok a pályázathoz, remélem kifizetődő lesz a sok belefektetett munkád.
2021. dec. 30. 20:46
 6/8 A kérdező kommentje:
Itt nem lesz szó sem démonról, sem egyéb természetfelettiről. Vagyis igen, de csak mint a manipuláció eszközeként. Az emberi természet lenne a fő szempont. Vagyis mit vagyunk képesek megtenni a hatalomért, vagy egy igazán vágyott célért? Illetve mennyire vagyunk képesek falakat húzni a saját elménk elé és becsapni magunkat önös érdekekből.
2021. dec. 30. 20:52
 7/8 Metionin ***** válasza:
100%
Jól hangzik. Ne felejts el jelentkezni, ha kiadják ;)
2021. dec. 30. 21:15
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
Engem is érdekelne ilyen témájú írás. :)
2021. dec. 31. 01:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!