Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Milyen címet tudnátok elképzel...

Milyen címet tudnátok elképzelni egy ilyen kaliberű könyvhöz?

Figyelt kérdés

elkezdtem írni egy könyvet,amiben az adott karaktert rákkal diagnosztizálják.

én a "megpecsételve" címre gondoltam,de akinek van jobb ötlete,az nyugodtan megdobhat vele:D

2021. dec. 25. 10:23
 1/2 anonim ***** válasza:
75%

Ma már a rák rengeteg válfaját egészen jól tudják gyógyítani, szóval ma már nem éppen van „megpecsételve” a sorsa annak, akinél valamilyen ráktípust állapítottak meg. Különösen gyerekek körében nőtt meg hihetetlenül a gyógyulási esély; a néhány évtizede még eleve reménytelennek minősített esetek többségében ma már nagyon jó az esély a teljes gyógyulásra.

Ezzel együtt,

2021. dec. 25. 10:32
 2/2 anonim ***** válasza:
100%

Nem értem miért szavazták le az első hozzászólót, amikor igaza van. Sajnálatos módon két példa alapján is tudom mondani, hogy némelyik rákos daganatok gyógyíthatóak.

Nem tudom, hogy rendes kiadott könyvre vagy wattpados könyvet írsz, de fontos megjegyeznem, hogy tisztában legyél maga a folyamatával. Nem mindegy hol alakul ki, áttétes, rossz indulatú, jó indulatú, mikor veszik észre, és még sorolhatnám. Nagyon sokat játszik a kialakulásában a lelki világ is. Sőt még a gyógyúlásában is. Aki már az elején elkönyveli, hogy meg fog halni az nagy valószínűleg meg is fog. Fejben dől el nagyon sok minden. Ha kérdéses a gyógyúllás, akkor érdemes ezt csak egy állapotnak felfogni.

De ez egy nehéz téma, amit nagyon valóságosnak is kell megírni.

A címre kitérve nem tudok sok mindent hozzáfűzni, mivel ennyi alapján nem lehet megmondani, hogy jó is lesz neki. Ezt csak te tudhatod.

2021. dec. 25. 17:30

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!