Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Melyik ez a Wattpqd történet?

Melyik ez a Wattpqd történet?

Figyelt kérdés

Van egy sztori, amit régebben elkezdtem, de nem volt időm befejezni és szép lassan elfelejtődött. A történet arról szól, hogy néhány lány (asszem 3), akik autóval kirándulni mennek a hegyekben hirtelen találnak egy épületet, fegyveres őrökkel. Arra már nem emlékszem, hogy hogy, de az egyik nem véletlen módon ott marad és fogva ejtik. Próbál megszökni, egyszer sikerül is neki, elmegy a rendőrségre, de ők azonnal visszaadjak a fogvatartójának... Időközben kiderült, hogy a lány mazochista, a férfi aki fogva tartja kezd szerelmes lenni belé. Kiderült az is, hogy ez nem egy maffia, csupán az államnak dolgoznak és a lány apja valami nagy fejes ott és így akarják megvédeni a lányt, de amikor ez kiderült akkor a lány megszökik, egyenesen ahhoz, akitől eddig védték, az olasz maffia fejéhez. A férfi erős vonzalmat érez a lány iránt, de ő eltitkolja, hogy ki is valójában...

Eddig jutottam a történetben, de sajnos nem emlékszek sem az írójának a nevére, sem a címére. Már egy ideje keresem, de nem találom...

Van olyan Wattpad olvasó, aki tudna nekem segíteni, hogy melyik könyv az?

2021. dec. 22. 07:43
 1/2 anonim ***** válasza:
Ismerős a történet, engem is érdekelne.
2022. jan. 2. 17:39
 2/2 anonim válasza:
Próbálj rá a wattpad-es facebook csoportra, hátha.
2022. jan. 4. 16:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!