Van ötletetek sárkányfajtákra?
Szórakozásból és hobbiként írok egy történetet. Lényeges része, hogy vannak sárkány törzsek. Viszont sajnos nem tudok kitalálni néhány dolgot, mert félek, hogy nagyon hasonló lenne a Wings of Fire könyvekhez. Ezekhez keresek alternatívákat, ötleteket, hátha másnak eszébe jut valami ami nekem nem.
13 törzsre lenne szükségem, ebből 9 már megvan. Egyszerűsítve a képességeket, van már: tűz, víz, jég, levegő, villám/vihar, föld, árnyék, méreg (növény), illúzionista.
A maradék 4 törzsnek is kéne képességet kitalálni, de semmi nem jut az eszembe.
Azt szeretném ha a törzsek nagyjából egy szintén lennének. Ezt úgy értem, hogy pl a méreggel rendelkező törzs nem olyan erős mint mondjuk egy tűzzel rendelkező, de cserébe ért a gyógyításhoz a növények által.
Néhány ötletem van, de nem tudom hogyan lehetne beépiteni a történetbe, mint például: fény képességgel rendelkezők, alakváltók, jövő-múlt látók, láthatatlannná válók, szellemidézők.
A jövőlátók sem biztos hogy egy külön törzs képessége lesz, hiszen minden törzsnek szüksége van prófétákra, akik jövőlátók jobb esetben.
A történetben van külön mágia, amit bármelyik törzs elsajátíthat, szóval az sajnos kilőve.
Van esetleg bármilyen ötletetek, hogy milyen sárkyánytörzsek legyenek még? Vagy hogy milyen képességül legyen?
Nem kell, hogy nagyon ki legyen dolgozva, a részleteket majd én ki találom, de ha van bármilyen ötletetek azt megköszönném ha megosztanátok.
Előre is köszi!
Itt találhatsz sárkány / dragon neveket. Női-férfi sőt semleges neműeket is. Ha nem tetszik, akkor újat generálhatsz. Egyszerre 10 nevet ad ki.
Valamint a Dragons & Dungeons különféle színű sárkányai is különböző neveken szerepelnek:
Szerintem még tulajdonságokra is ihletet kaphatsz a nevekből.
Egy ötletem van: hús/ fertő
Puha, alig van páncélja, de szinte bármilyen sérülésből felépül. Esetleg folyadékká tud válni. Élő nyálkát tud használni a környezete alakítására. Ez fertőként átalakít mindent ami él. Így húshoz vagy manához vagy életerőhöz jutnak.
Igen az ötelt a Zerg-fajtól jön...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!