Mik voltak tinédzser korotok kedvenc könyv élményei?
Max 3-at. Részemről ezeket olvasgattam gimnazistaként
1.) Lopakodó árnyak [link] Ezektől a történetektől kicsit féltem esténként - időnként arra riadtam, mintha feküdne mellettem az ágyban egy farkasember huhh :O De azért nem voltak annyira szörnyűek, éppen jó volt.
2.) Kiberiáda [link] - Ez már inkább mulatságos, vagy abszurd írásokat tartalmazott. Meglepődtem a legelső történeten, mert véletlenül szerepelt az alsós olvasókönyvünkben is :\ Hogy kerülhetett oda, te jó ég...
3.) VIII. utas a halál [link] Ezt a könyvet kitolásból kaptam meg - mint az utólag kiderült - egy barátnőmtől, amikor együtt nyaraltunk. Azt mondta, ezt tuti nem merem elolvasni. Elolvastam, de aztán a WC-re már nem mertem egyedül elmenni esténként, annyira felkavart. Mikor aztán hazatértünk a nyaralásról, annyira nyomasztott a történet, hogy még kb jó fél évig ezekről álmodtam, ami eléggé megviselt :/
+1 ráadás - A gyíkkirály szigete [link] Ez tulajdonképpen egyfajta játék volt, nem is olvasmány, de azért érdekes volt, kimondottan tetszett egy nyári szünetben :D
10-es vagyok
Igen, igazad van, csak már összekavarodott a fejemben, mivel a két filmsorozatot is nagyon szeretem.
Salinger - Zabhegyező
Laurie Halse Anderson - Hadd mondjam el; Jégviráglányok
Szabó Magda - Abigél
Émile Ajar - Előttem az élet
A Diadalív árnyékában
Elfújta a szél
Láthatatlan ember
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!